Categoria: EMPRESA / INAUGURACIONS

Publicado el dia

Plusfresc obre la seva primera benzinera amb supermercat a Lleida

Plusfresc, supermercat lleidatà, expandeix el seu negoci amb una nova estació de servei a l’Avinguda de l’Exèrcit 44 de Lleida, coneguda com la antiga benzinera Dalmau.

  • Plusfresc explotarà l’estació de servei que fins ara estava en mans de Cepsa on inaugurarà una nova botiga
  • Aquest nou supermercat mantindrà els preus de la resta dels establiments Plusfresc i romandrà obert els 365 dies de l’any

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc inaugura la seva primera botiga a Artesa de Lleida

Amb aquesta nova obertura, la companyia disposa de 85 establiments arreu de Catalunya, 70 dels quals, es troben a la província de Lleida, un fet que els posiciona com a líders al territori.

Lleida, 29/08/2023– Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos i de proximitat, ha obert avui la seva primera botiga al municipi d’Artesa de Lleida, a la comarca del Segrià. L’establiment, situat al carrer de les Eres número 12, disposa amb una superfície de venda de 211 m2 i amb una plantilla de quatre treballadors.Llegir més

too-good-to-go
Publicado el dia

Plusfresc aconsegueix salvar 10 tones de menjar gràcies a l’App Too Good To Go

Des de la seva posada en marxa al mes de maig, i fins al dia d’avui, la col•laboració entre ambdues companyies ha aconseguit salvar 10.039 lots d’aliments frescos, el que equival a 10 tones de menjar que no han estat desaprofitades.

Lleida, 8/08/2023

Lleida, 8/08/2023– Cada any a la Unió Europea es llença una mitjana de 173 kg de menjar per persona, el que equival, a un 20% de la producció alimentària total. [1] Per lluitar contra aquest problema global, Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha emprès una aliança amb Too Good To Go, una aplicació que permet salvar excedents de menjar en establiments d’alimentació.

[1] Font: Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Generalitat de Catalunya

Llegir més

Publicado el dia

Un total de 228 persones s’han format a l’Escola de Frescos de Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, per tal de millorar la qualitat de servei i el coneixement sobre el producte en l’àmbit de la carnisseria i peixateria.

Lleida, 27/03/2023– Un total de 228 persones s’han format a l’Escola de Frescos de Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, per tal de millorar la qualitat de servei i el coneixement sobre el producte en l’àmbit de la carnisseria i peixateria. El programa, iniciat l’any 2017 davant la manca d’experts en el […]

Lleida, 27/03/2023– Un total de 228 persones s’han format a l’Escola de Frescos de Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, per tal de millorar la qualitat de servei i el coneixement sobre el producte en l’àmbit de la carnisseria i peixateria. El programa, iniciat l’any 2017 davant la manca d’experts en el mercat laboral, té l’objectiu de millorar la professionalitat d’aquest tipus de perfil, i respon al compromís de la companyia de contribuir a la societat i les persones.

Llegir més

pantalles franges repartiment domicili
Publicado el dia

Plusfresc incorpora pantalles a l’entrada de les botigues de Lleida per optimitzar la compra a domicili

Gràcies a les pantalles, el client pot saber abans de començar a comprar si la franja que necessita està lliure.

Lleida, 15 de desembre. – Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, implementa unes noves pantalles a l’entrada de les seves botigues de Lleida, Alcoletge, Aplicat i Torrefarrera que faciliten el repartiment a domicili i potencien una experiència de compra més senzilla i innovadora.  Aquests suports digitals indiquen les franges horàries disponibles per entregar la compra a casa del client i el percentatge d’ocupació a cadascuna d’aquestes franges, que poden ser d’11 h a 13 h, de 13.30 h a 15:30 h, de 17.30 h a 19.30 h i de 20 h a 22 h.

Llegir més

Prat de la Riba
Publicado el dia

Plusfresc inaugura el renovat supermercat del carrer Prat de la Riba

Plusfresc ha inaugurat aquest divendres, la reforma integral de la seva botiga situada al número 23 del carrer Prat de la Riba de Lleida.

Lleida, 2 de desembre de 2022.Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha inaugurat aquest divendres, la reforma integral de la seva botiga situada al número 23 del carrer Prat de la Riba de Lleida. L’establiment, el segon que la companyia va obrir a la ciutat, i que fa més de 50 anys que està a disposició dels clients, presenta una nova imatge per tal d’oferir una experiència de compra còmoda i agradable.

Llegir més

plats per emportar
Publicado el dia

Plusfresc inaugura una secció de plats per emportar creats per xefs de renom

Lleida, 10 de novembre de 2022-. Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, inaugura KOR Mercaurant, un nou servei de plats preparats creats per xefs de referència. Les noves incorporacions estaran disponibles a la tenda insígnia SUNKA, la proposta gastronòmica de Plusfresc que conjuga creativitat, innovació i processos tradicionals per donar forma a […]

Lleida, 10 de novembre de 2022-. Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, inaugura KOR Mercaurant, un nou servei de plats preparats creats per xefs de referència. Les noves incorporacions estaran disponibles a la tenda insígnia SUNKA, la proposta gastronòmica de Plusfresc que conjuga creativitat, innovació i processos tradicionals per donar forma a un servei gràcies al qual tothom podrà gaudir, sigui in situ o a casa, de la millor cuina d’autor.

Llegir més

Camió elèctric Plusfresc
Publicado el dia

Plusfresc rep el primer camió pesat 100% elèctric dedicat a la logística urbana d’alimentació en fred de Catalunya

L’adquisició d’aquest camió 100% elèctric, ja que reforça el compromís de Plusfresc per trobar noves solucions a les alternatives tradicionals de transport i mobilitat.

Lleida, 17 d’octubre de 2022 – Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha rebut a la botiga Ciutat Campus de Lleida el primer camió pesat 100% elèctric, dedicat a la logística urbana d’alimentació en fred de Catalunya. El vehicle, un Renault Trucks D ZE de setze tones, arriba un any després de la seva compra i reitera el compromís de Plusfresc amb el medi ambient.Llegir més

Nou Plusfresc a Barcelona, al carrer Muntaner
Publicado el dia

Plusfresc inaugura la seva sisena botiga a Barcelona

Lleida, 25/05/2022-  Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, amplia la seva presència a Barcelona amb l’obertura de la seva sisena botiga a la ciutat. Situada al carrer Muntaner, 177, el nou local compta amb 675 m2 de superfície de venda i ha suposat la creació de 18 llocs de treball.  

Lleida, 25/05/2022-  Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, amplia la seva presència a Barcelona amb l’obertura de la seva sisena botiga a la ciutat. Situada al carrer Muntaner, 177, el nou local compta amb 675 m2 de superfície de venda i ha suposat la creació de 18 llocs de treball.  Llegir més