Categoria: EMPRESA / INAUGURACIONS

Supermercat a Reus
Publicado el dia

Plusfresc inaugura el seu primer supermercat a Reus

Plusfresc ja compta amb el seu primer supermercat a Reus. A més de comptar amb les habituals seccions de producte fresc de fruita i verdura, carn i peix, al nou establiment s’hi poden trobar espais que posen l’accent en nous productes i serveis, com el racó del pernil, el celler i la zona gourmet, i on la tecnologia i la innovació hi estan molt presents.

Lleida, 27/04/2022- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha inaugurat avui el seu primer supermercat a Reus. L’Alcalde de Reus, l’Il·lustríssim senyor Carles Pellicer, la Delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, la senyora Teresa Pallarès, i el Regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, el senyor Carles Prats, han visitat aquest matí el nou espai en una visita dirigida pel director general de la companyia, Francisco González.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc obre la seva primera botiga a Arbeca

L’establiment té una superfície de venda de 302m2 i una plantilla de 8 treballadors
El supermercat compta amb una secció de peixateria on ha incorporat un forn de peix que permetrà als clients endur-se a casa el producte preparat pel seu consum

Lleida, 15/10/2021– Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha obert el seu primer establiment al municipi d’Arbeca, a Lleida. La nova botiga, situada al carrer de la Bassa, 25, compta amb una superfície de venda de 302m2 i una plantilla de 8 treballadors.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc substitueix totes les seves furgonetes a Lleida per furgonetes 100% elèctriques

La cadena de supermercats lleidatana continua treballant per protegir el medi ambient amb iniciatives que contribueixen a reduir les emissions i, per tant, a disminuir la contaminació

Lleida, 19 d’octubre de 2021.- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, segueix treballant en el seu objectiu de contribuir a la millora del seu entorn més pròxim amb iniciatives dirigides a reduir la contaminació. En aquest sentit, l’empresa ha renovat la seva flota de repartiment a Lleida i l’ha substituït per vehicles 100% elèctrics.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc obre una nova botiga a Rosselló

L’establiment té una superfície de venta de 450 m² i suposa la creació de 7 llocs de treball
Properament la botiga s’ampliarà amb una secció de peixateria, que permetrà la incorporació de dos empleats més

Lleida, 12/02/2021 – Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, obre una nova botiga a Rosselló, municipi de la comarca de Lleida. Aquest nou establiment, que compta amb 450m² de superfície de venda, està situat a l’Avinguda Guillem de Rosselló nº 2, i suposa la creació de 7 nous llocs de treball.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc consolida la seva aposta pel territori de Lleida amb la inauguració de la seva primera botiga a Palau d’Anglesola

L’obertura del nou establiment, que té una superfície de venda de 325m², suposarà la creació de cinc llocs de treball
La cadena de supermercats lleidatana ha inaugurat durant el darrer any cinc noves botigues a les comarques lleidatanes, una decisió amb la que reforça el seu compromís i fidelitat al territori

Lleida, 5/03/2021 – Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha consolidat la seva aposta pel territori lleidatà amb la inauguració avui de la seva primera botiga a Palau d’Anglesola. El nou local, situat al C/ La Font, 8-10 i que compta amb una superfície de venda de 325 m², ha suposat la creació de 5 nous llocs de treball.

Llegir més

Publicado el dia

SUPSA Supermercat Pujol creix un 15,5% i supera els 195 milions d’euros

• Durant 2020 Plusfresc va invertir més de dos milions d’euros per implementar a totes les seves botigues les mesures de seguretat necessàries per protegir la salut dels seus treballadors, clients i col•laboradors. A més, la companyia va contractar fins a 80 persones per satisfer l’augment de la demanda i va dur a terme una donació de 300.000 euros a entitats socials.

• Aquest 2021 l’empresa, propietària de la cadena de supermercats especialista en productes frescos Plusfresc, consolidarà el seu compromís amb el territori lleidatà amb l’obertura de nous establiments a la zona, a més de continuar avançant en la digitalització amb l’objectiu d’adaptar-se als nous hàbits de compra dels consumidors.

• SUPSA Supermercat Pujol compta actualment amb 80 botigues situades, a més de Lleida, a Tarragona, Barcelona i la Franja de Ponent. En menys d’un any, la companyia, formada per quasi 1.500 col•laboradors, ha obert sis nous locals.

• L’empresa és líder en superfície de venda a Lleida amb una quota de mercat del 23,6%

Lleida, 9/03/2021 – SUPSA Supermercat Pujol, propietària de la cadena de supermercats especialista en productes frescos Plusfresc, ha tancat l’exercici 2020 amb una facturació de 195.500.000 euros s/IVA, un 15,5% més que l’any anterior. Amb una quota de mercat del 23,6%, continua sent la cadena líder en superfície de venda a la província de Lleida.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc incorpora el sistema Payflow per reduir l’estrès financer dels seus treballadors

A través d’aquesta app, els empleats i empleades de la cadena de supermercats lleidatana podran cobrar el seu salari quan vulguin de manera fàcil i ràpida
Amb la incorporació d’aquest benefici social, que s’emmarca en el Projecte Empresa Saludable de la companyia, l’objectiu de Plusfresc és millorar el benestar financer de la seva plantilla facilitant que puguin cobrar a mesura que ho vagin necessitant, sense que hagin d’esperar a arribar a final de mes
En les tres primeres setmanes de funcionament de Payflow, un 29% dels treballadors i treballadores de Plusfresc s’ha adherit a la iniciativ

Lleida, 7 de juny de 2021.- La cadena de supermercats lleidatana Plusfresc continua avançant en el seu objectiu de cuidar el benestar emocional dels seus treballadors amb la incorporació del sistema Payflow, una app a través de la qual els seus empleats i empleades podran cobrar al llarg del mes la part proporcional del sou que els correspon tenint en compte les jornades treballades.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc inaugura una nova botiga a Balaguer

La cadena de supermercats lleidatana ha tancat l’establiment del carrer Urgell i s’ha traslladat a un local més gran, de 1.300m2, situat al número 31-33 del mateix carrer
A les habituals seccions de fruita i verdura, carn, i peix amb forn, se sumen en aquest nou espai els tallers de pernil i formatges i un pàrquing amb 50 places

Lleida, 30/07/2021 – Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, va inaugurar ahir un nou establiment a Balaguer. La companyia ha tancat la botiga que tenia al carrer Urgell i s’ha traslladat a un nou local, situat al número 31-33 del mateix carrer. L’obertura d’aquest nou espai, amb una superfície de venda de 1.300m2, ha suposat la creació de 10 nous llocs de treball – en total hi ha 26 treballadors a la botiga .

Llegir més

Publicado el dia

Transports Bosch Portillo i Plusfresc signen l’adquisició del primer camió pesat 100% elèctric a Catalunya

Lleida, 21/10/2021- La companyia Transports Bosch Portillo s’encarrega d’una gran part del transport de Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos i amb un fort compromís amb la sostenibilitat, tal i com demostra amb l’adquisició d’un Renault Trucks D ZE 100% elèctric signada per ambdues companyies de la mà de François Bottinelli, CEO de Renault Trucks España. El nou camió serà el primer elèctric en incorporar-se a les rutes de repartiment urbà d’aquests supermercats per tota Catalunya.

El camió de 16 tones, amb tecnologia 100% elèctrica, és el primer d’aquestes característiques que es posa en circulació en mans d’una companyia dins del segment de la distribució a Catalunya. Transports Bosch Portillo i Plusfresc es declaren orgullosos de fer aquest nou pas cap a la necessària transició energètica en la mobilitat urbana, un pas iniciat a principis d’any amb un vehicle de gas, també de Renault Trucks.

Llegir més