Publicado el dia

Plusfresc reobre la seva botiga de Torregrossa

Al nou establiment Plusfresc de Torregrossa s’hi pot trobar un ampli assortiment de productes frescos i de producció local. Així, s’ofereix una àmplia varietat de fruites i verdures fresques i locals amb les que la companyia reafirma una vegada més el seu compromís amb el producte de proximitat com a sinònim de producte de qualitat. 

Torregrossa

Lleida, 01/07/2024– Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialitzada en productes frescos i de proximitat, ha reobert la seva botiga a Torregrossa, a la província de Lleida. L’establiment està situat a la Ronda Sud nº 2-B i disposa d’una superfície de 260 mincloent el magatzem.

Amb aquesta reobertura, la companyia disposa de 86 establiments arreu de Catalunya, 72 dels quals, es troben a la província de Lleida, un fet que els posiciona com a líders al territori. D’aquesta manera, la cadena de supermercats, continua oferint una experiència de compra exclusiva, diferencial i de proximitat als diferents pobles de la demarcació lleidatana.

Al nou establiment Plusfresc de Torregrossa s’hi pot trobar un ampli assortiment de productes frescos i de producció local. Així, s’ofereix una àmplia varietat de fruites i verdures fresques i locals amb les que la companyia reafirma una vegada més el seu compromís amb el producte de proximitat com a sinònim de producte de qualitat. A més, també s’hi pot trobar la secció de carn, on els clients poden comprar productes envasats de xarcuteria i carnisseria. Tal com passa a la resta d’establiments, en aquesta secció, Plusfresc ofereix la seva gamma 100% criat a Lleida, un distintiu per la vedella, el porc, el xai, i altres elaborats amb què la companyia es compromet amb els ramaders de la comarca. A la secció del peix els clients podran trobar el producte envasat i llest per coure.

Més enllà de la fruita, la verdura, la carn i el peix, el nou supermercat també compta amb una secció de fleca amb pa artesà de forner i pa fornejat diàriament al mateix establiment; una secció on podran trobar un ampli assortiment de productes envasats; i una secció de vins, caves i licors.

En línia amb el seu objectiu de facilitar la compra als seus clients, aquells que disposin de la Targeta Plusfresc o de l’App del supermercat es poden beneficiar d’alguns avantatges com vals i descomptes, donar un cop d’ull a les campanyes promocionals i consultar l’afluència de la botiga.

Aposta pel producte fresc i de proximitat

Un dels trets diferencials de Plusfresc és el compromís amb el producte fresc. És per això que, l’any 2023, la companyia va invertir més de 73,930€ milions d’euros, en producte fresc, el que suposa un 37,2% de la facturació total. El pes d’aquest tipus de producte en l’oferta de la cadena es reflecteix en el variat assortiment que ofereixen i en la qualitat d’aquest, posant a disposició del consumidor, producte de proximitat i de temporada.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol 

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 85 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.