Coneix la sala Sunka

Què és la Sala Sunka?

La Sala Sunka és un espai situat dins del supermercat Sunka (carrer Bisbe Ruano, 12, de Lleida) on es porten a terme activitats culturals i de lleure obertes a tots els ciutadans.

A l’entrada de la botiga hi ha un espai destinat a exposar obres d’artistes amateurs i col·leccions particulars d’objectes o fotografies. Si esteu interessats a exposar-hi, poseu-vos en contacte per correu electrònic a contacta@plusfresc.es.

D’altra banda, a l’altell de la botiga hi ha una sala d’actes, equipada amb una cuina, on es realitzen demostracions i tasts de productes, així com cursets de cuina. Aquests últims van a càrrec d’Antoni Rúbies, xef del restaurant Como Pomona d’Artesa de Lleida. Les receptes que s’hi expliquen es poden fer a casa amb productes que es troben fàcilment als supermercats Plusfresc.

La sala d’actes també es fa servir per a presentacions de llibres, conferències i activitats del Plusiclub. Si teniu interès a organitzar-hi alguna activitat, poseu-vos en contacte per correu electrònic a contacta@plusfresc.es.

Alguns actes tenen places limitades. És per això que cal fer reserva al telèfon 973 28 99 48 o per correu electrònic a majordom@sunka.net.