Categoria: INNOVACIÓ

Publicado el dia

Plusfresc incorpora a la seva APP la Llista de compra intel·ligent

Amb aquesta nova funcionalitat, l’empresa posa a disposició dels seus clients un assistent que genera una llista de compra a partir de la predicció de les seves necessitats

L’APP presenta opcions també pels menys afins a la tecnologia: la Nota de compra lliure, amb la que el client podrà prendre notes en format digital, i la Llista de productes, on podrà preparar la seva pròpia llista visualitzant tots els productes disponibles i les seves propietats

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc instal·la terminals CityPaq de CORREUS a 29 de les seves botigues de Lleida

Els dispositius CityPaq de CORREUS permeten als clients rebre paquets i també realitzar la devolució dels enviaments

Barcelona, 1 de juny de 2018.- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, i CORREUS han arribat recentment a un acord per a la instal·lació dels nous dispositius CityPaq a algunes de les botigues que la companyia té a Catalunya. Es tracta d’un nou sistema de consignes automàtiques desenvolupat per CORREUS per a la recollida i l’enviament de compres online localitzades a 30 punts diferents: 29 a botigues i un a la central de Lleida, encara que per ara hi ha 24 en funcionament.

Llegir més

Publicado el dia

La nova web de compra de Plusfresc permetrà gaudir de manera online dels mateixos avantatges que a les seves botigues

A través d’aquesta nova plataforma, els clients de la cadena de supermercats lleidatana podran, entre d’altres coses, encarregar producte fresc, fer cerques segons les característiques dels productes i gaudir d’ofertes i descomptes.

Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha llançat aquest mes d’octubre la seva nova web de compra online, una plataforma des d’on els seus clients podran gaudir dels mateixos avantatges que als seus establiments físics.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc donarà més informació als seus clients i millorarà la seva experiència de compra

La cadena de supermercats lleidatana és una de les participants al FI-Space, un projecte de recerca dins del 7è Programa Marc de la Unió Europea que té com a finalitat proporcionar al consumidor informació veraç i transparent a través de les TIC. El pròxim dimarts 9 de juny Plusfresc celebrarà un workshop a la seva botiga de Barcelona on els seus clients podran provar les aplicacions que ja s’han posat en marxa i valorar la seva experiència de compra

Amb l’objectiu de donar més i millor informació als consumidors en el mateix moment de realitzar la seva compra i millorar així la seva experiència, Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, participa en el projecte de recerca d’àmbit europeu FI-Space (Future Internet-Space).

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc participa en un projecte europeu per millorar la informació al consumidor

Plusfresc, supermercats líder en productes frescos a les comarques lleidatanes, participa en el projecte europeu FI-Space (Future Internet-Space), una iniciativa de Recerca i Desenvolupament dins el 7è Programa Marc de la Unió Europea.

El projecte es proposa desenvolupar aplicacions informàtiques per millorar la informació i comunicació entre els diferents actors de la cadena alimentària, des dels productors fins als consumidors, passant pels transportistes, autoritats i distribuïdors.

Llegir més