Targeta client amb una discapacitat igual o superior al 33%

Si tens una disCAPACITAT amb un grau igual o superior al 33%, apunta’t als nous avantatges de la targeta Plusfresc! Repartiment a domicili gratuït a partir dels 35€. Per a compres inferiors el cost serà de 3€. També podràs gaudir de la compra per telèfon, compra mínima 35€, cost servei 3€.

Targeta discapacitat

Targeta acreditativa

Maximum file size: 5MB

El responsable del tractament de les seves dades SUPSA, SUPERMERCATS PUJOL, S.L. conegut per la seva marca PLUSFRESC ® (endavant PLUSFRESC), amb domicili social a al Polígon Industrial ‘El Segre’, parc. 307 A de Lleida, CP 25191, l’informa:
Les seves dades seran tractades amb la finalitat de gestionar el servei de compra telefònica i/o lliurament a domicili als nostres establiments.
La base legítima del tractament serà, la prestació dels serveis.
Tota aquesta informació serà tractada amb absoluta confidencialitat i no serà cedida a cap tercer, ni es realitzarà transferències internacionals de la mateixa. Totes les nostres comunicacions les ha de signar sota el distintiu PLUSFRESC. Si detectés qualsevol incidència o frau, preguem ens ho comuniqui per prendre les mesures necessàries.
Així mateix, l’informem que conservarem les seves dades personals mentre duri la prestació del servei.
En cas que desitgi exercir els seus drets preguem ens envieu un correu electrònic contacta@plusfresc.es.
D’altra banda, l’informem que podrà contactar amb el nostre Delegat de Protecció de Dades en el següent correu electrònic dpo@inffirm.com.
Qualsevol informació o dubte que tinguin al respecte no dubteu a contactar amb nosaltres a través del nostre lloc web www.plusfresc.es i recordar-los la direcció de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades per a qualsevol reclamació i / o informació addicional dels vostres drets www.agpd.es.
Moltes gràcies per la teva confiança i per la seva responsabilitat sobre l’ús adequat de les teves dades.