Publicado el dia

Plusfresc inaugura la seva primera botiga a Artesa de Lleida

Amb aquesta nova obertura, la companyia disposa de 85 establiments arreu de Catalunya, 70 dels quals, es troben a la província de Lleida, un fet que els posiciona com a líders al territori.

Lleida, 29/08/2023– Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos i de proximitat, ha obert avui la seva primera botiga al municipi d’Artesa de Lleida, a la comarca del Segrià. L’establiment, situat al carrer de les Eres número 12, disposa amb una superfície de venda de 211 m2 i amb una plantilla de quatre treballadors.

Mantenint un format de botiga bàsic, però molt complet, al nou establiment Plusfresc d’Artesa de Lleida s’hi pot trobar un ampli assortiment de productes frescos i de producció local, ordenats en les diverses seccions del supermercat. Així, s’ofereix una àmplia varietat de fruites i verdures fresques i locals amb les que la companyia reafirma una vegada més el seu compromís amb el producte de proximitat com a sinònim de producte de qualitat. A més, també s’hi pot trobar la secció de carn preembalada, on els clients poden comprar productes de xarcuteria i carnisseria. Tal com passa a la resta d’establiments, en aquesta secció, Plusfresc ofereix la seva gamma 100% criat a Lleida, un distintiu per la vedella, el porc, el xai, i altres elaborats amb què la companyia es compromet amb els ramaders de la comarca.

Més enllà de la fruita, la verdura i la carn, el nou supermercat, també compta amb una secció de fleca amb pa artesà de forner, pans especials i pa fornejat diàriament al mateix establiment; una secció de producte sec; i una secció de productes congelats i refrigerats, on es poden trobar plats elaborats i precuinats.

Amb aquesta nova obertura, la companyia disposa de 85 establiments arreu de Catalunya, 70 dels quals, es troben a la província de Lleida, un fet que els posiciona com a líders al territori. D’aquesta manera, la cadena de supermercats, continua oferint una experiència de compra exclusiva, diferencial i de proximitat als diferents pobles de la demarcació lleidatana.

En línia amb el seu objectiu de facilitar la compra als seus clients, aquells que disposin de la Targeta Plusfresc o de l’App del supermercat es poden beneficiar d’alguns avantatges com vals i descomptes, donar un cop d’ull a les campanyes promocionals i consultar l’afluència de la botiga.

Compromís amb els proveïdors de Lleida

 

Un dels trets diferencials de Plusfresc és el compromís amb el seu entorn més pròxim. És per això que, l’any passat, la companyia va invertir més de 15 milions d’euros en compres a proveïdors de Lleida, consolidant-se així com a referent en la comercialització de producte lleidatà. La companyia, que des de fa més de 30 anys aposta per prioritzar la compra de producte de proximitat, ha augmentat, en els darrers anys, un 10% el nombre de proveïdors de la zona amb els quals treballa.

Així, el 2022 Plusfresc va adquirir 3.500 tones de producte fresc a productors de les comarques lleidatanes, dels quals 1.800 tones van ser fruita i verdura. Sota el segell 100% criat a Lleida, el 75% de la carn i el 51% de la xarcuteria que va adquirir provenia de Ponent.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol 

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 85 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.