Categoria: RSE

Publicado el dia

19 joves lleidatans visiten les instal·lacions de Plusfresc

Estudiants del Centre d’Empreses Innovadores de Balaguer van fer un recorregut per la seu central de la companyia mentre que joves amb discapacitat intel•lectual de la Fundació Ilsersis de Lleida van conèixer la sala Sunka.
La cadena de supermercats compromesa amb la sostenibilitat i el producte local, contribueix a l’educació dels joves del seu entorn a través de l’organització de xerrades i trobades amb el seu personal.

Lleida, 1 de juliol de 2019.- 19 joves es van apropar a les instal•lacions de Plusfresc per conèixer el funcionament de la cadena de supermercats especialista en productes frescos. La primera d’aquestes visites va estar formada per nou alumnes del municipi de Balaguer, dins el programa Ubicat i Singulars ‘Som Joves’, organitzat pel Centre d’Empreses Innovadores de l’Ajuntament de Balaguer.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc elimina el 100% de les bosses de plàstic dels seus establiments

Com a alternativa, la cadena de supermercats oferirà als seus clients bosses reutilitzables, de ràfia, de niló i altres de materials més sostenibles com el paper, bosses compostables i caixes de cartró.
A més, Plusfresc posarà en marxa altres iniciatives per reduir la quantitat de plàstics, com per exemple l’ús de material compostable tant en els guants que s’usen per agafar la fruita i la verdura com en el film per retractilar i el paper que es troba en les seccions de carn i peix del supermercat

 

Lleida, 2 de juny de 2019.- Aquest estiu, la cadena lleidatana de supermercats Plusfresc consolidarà el seu compromís amb el medi ambient retirant per complet les bosses de plàstic dels seus establiments. La decisió s’emmarca dins del Projecte Sostenible establert per la companyia dins el seu Pla estratègic 2019-2020, que preveu també altres iniciatives per reduir els plàstics dels seus supermercats.

Llegir més

Publicado el dia

Més de 150 voluntaris de Plusfresc participen en una acció de defensa del medi ambient tarragoní

La cadena lleidatana especialista en productes frescos va organitzar diumenge una activitat de neteja del Bosc de la Marquesa amb l’objectiu de minimitzar l’empremta humana en aquesta zona

La iniciativa, impulsada de manera conjunta amb l’Agrupació de Càmpings Tarragona Ciutat i l’Associació Aurora, forma part del projecte Empresa Saludable de Plusfresc

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc posa en marxa una iniciativa per millorar el benestar laboral, físic i emocional dels seus treballadors i treballadores

El “Projecte Empresa Saludable”, impulsat per la cadena de supermercats lleidatana, es basa en el desenvolupament de tres eixos: incrementar la comoditat de l’espai laboral, equilibrar la càrrega de treball contribuint a la conciliació i promoure els hàbits saludables Tres comissions formades per voluntaris i voluntàries seran les encarregades de recollir idees de millora, que seran valorades i gestionades per una psicòloga empresarial

Lleida, 7 de maig de 2019.- La cadena de supermercats lleidatana Plusfresc ha donat un pas més en el seu compromís amb els seus treballadors/es posant en marxa el “Projecte Empresa saludable”, una iniciativa destinada a millorar la seva seguretat i el seu benestar.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc acull la presentació del llibre La princesa cuinera

Es tracta d’un conte editat pel Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida i el Consell Català de Producció Integrada que té com a finalitat promoure el consum de fruita entre els més petits.

Com a companyia especialment compromesa amb el producte local i l’agricultura sostenible, Plusfresc s’ha sumat al projecte acollint dos tallers de contacontes d’aquesta obra que han rebut una gran participació.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc organitza una jornada esportiva solidaria en benefici de Intermón Oxfam

La cadena de supermercats convida als seus treballadors i familiars a celebrar un diumenge diferent, a la natura i ple d’activitats per col•laborar amb la Intermón Oxfam Trailwalker

Lleida, 13 de març de 2019.- La cadena de supermercats Plusfresc ha organitzat una jornada esportiva solidaria el proper 17 de març a Sant Llorenç de Montgai dirigida als seus empleats i als familiars d’aquests. L’import íntegre que es recapti amb les inscripcions serà donat en favor de l’associació Oxfam Intermón per ajudar a la seva tasca de garantir que les persones més vulnerables tinguin accés a aigua potable que faciliti la seva higiene personal i domèstica.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc, patrocinador principal de la Cursa dels Templers

A través del patrocini esportiu, Plusfresc subratlla el seu compromís amb l’estil de vida actiu i saludable, la promoció dels aliments i productors de proximitat i per la difusió del patrimoni cultural de la ciutat.

Lleida, 01 de març de 2019.- La nova edició de la coneguda Cursa dels Templers que tindrà lloc el proper 3 de març, comptarà com a patrocinador principal amb la cadena de supermercats Plusfresc, que continua amb l’objectiu de potenciar els productors lleidatans i posant en valor el patrimoni cultural, social i gastronòmic al que pertany. És per això que participa en un dels esdeveniments esportius més esperats de la ciutat.

Llegir més