
Un total de 228 persones s’han format a l’Escola de Frescos de Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, per tal de millorar la qualitat de servei i el coneixement sobre el producte en l’àmbit de la carnisseria i peixateria.
Lleida, 27/03/2023– Un total de 228 persones s’han format a l’Escola de Frescos de Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, per tal de millorar la qualitat de servei i el coneixement sobre el producte en l’àmbit de la carnisseria i peixateria. El programa, iniciat l’any 2017 davant la manca d’experts en el […]
Lleida, 27/03/2023– Un total de 228 persones s’han format a l’Escola de Frescos de Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, per tal de millorar la qualitat de servei i el coneixement sobre el producte en l’àmbit de la carnisseria i peixateria. El programa, iniciat l’any 2017 davant la manca d’experts en el mercat laboral, té l’objectiu de millorar la professionalitat d’aquest tipus de perfil, i respon al compromís de la companyia de contribuir a la societat i les persones.