Actualitat Plusfresc

Torregrossa
Publicado el dia

Plusfresc reobre la seva botiga de Torregrossa

Al nou establiment Plusfresc de Torregrossa s’hi pot trobar un ampli assortiment de productes frescos i de producció local. Així, s’ofereix una àmplia varietat de fruites i verdures fresques i locals amb les que la companyia reafirma una vegada més el seu compromís amb el producte de proximitat com a sinònim de producte de qualitat. 

Lleida, 01/07/2024– Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialitzada en productes frescos i de proximitat, ha reobert la seva botiga a Torregrossa, a la província de Lleida. L’establiment està situat a la Ronda Sud nº 2-B i disposa d’una superfície de 260 mincloent el magatzem.

Llegir més

Bellver de Cerdanya
Publicado el dia

Plusfresc inaugura la seva primera botiga a Bellver de Cerdanya i a la província de Baixa Cerdanya

Al nou establiment Plusfresc de Bellver de Cerdanya s’hi pot trobar un ampli assortiment de productes frescos i de producció local. Així, s’ofereix una àmplia varietat de fruites i verdures fresques i locals amb les que la companyia reafirma una vegada més el seu compromís amb el producte de proximitat com a sinònim de producte de qualitat. 

Lleida, 19/06/2024– Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialitzada en productes frescos i de proximitat, ha obert avui la seva primera botiga al municipi de Bellver de Cerdanya, a la província de Baixa Cerdanya. L’establiment està situat al Carrer Catalunya, número 24 i disposa  d’una superfície total de 358 m2.

Llegir més

Publicado el dia

Resultats 2023 SUPSA Supermercats Pujol tanca 2023 amb 197 milions d’euros de facturació

Plusfresc continua mantenint el seu lideratge en superfície comercial a Lleida, amb un 21,5% de quota de mercat.

Lleida, 12/06/2024- SUPSA Supermercats Pujol, propietària de la cadena de supermercats especialista en productes frescos Plusfresc, ha tancat l’exercici 2023 amb una facturació de 197 milions euros s/IVA, lleugerament per sobre de l’any anterior, en concret un 6,2%. La companyia continua mantenint el seu lideratge en superfície comercial a Lleida, amb un 21,5% de quota de mercat.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc guanya el premi al supermercat més innovador per Sunka

• Aquests guardons han reconegut Plusfresc entre altres 8 empreses de gran consum de la resta d’Espanya.

Lleida, 14 de maig de 2024 –Sunka, la botiga insígnia de Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha estat reconeguda com el supermercat més innovador de 2024 per AECOC, Associació de Fabricants i Distribuïdors que agrupa més de 33.000 companyies de tot Espanya.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc i Circularcaps signen un acord per a impulsar la recollida de càpsules de cafè utilitzades

Plusfresc i Circularcaps han signat un acord de col·laboració per impulsar el reciclatge de les càpsules de cafè usades als punts habilitats per a això dins dels establiments.

  • Gràcies a aquesta col·laboració, 65 establiments Plusfresc ubicats a Lleida, Barcelona i Tarragona es convertiran en nous punts de recollida.
  • Circularcaps té una xarxa del voltant de 5.300 punts repartits per tota Espanya que donen servei a prop de 42 milions de persones en tot el territori espanyol, i que es poden consultar al web lascapsulassereciclan.com.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc obre la seva primera benzinera amb supermercat a Lleida

Plusfresc, supermercat lleidatà, expandeix el seu negoci amb una nova estació de servei a l’Avinguda de l’Exèrcit 44 de Lleida, coneguda com la antiga benzinera Dalmau.

  • Plusfresc explotarà l’estació de servei que fins ara estava en mans de Cepsa on inaugurarà una nova botiga
  • Aquest nou supermercat mantindrà els preus de la resta dels establiments Plusfresc i romandrà obert els 365 dies de l’any

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc llença un programa pioner per formar en diferents disciplines als directors de botiga

Plusfresc organitza la primera edició de la Universitat Plusfresc, aquesta nova iniciativa, formarà als seus 200 directors/es i sotsdirectors/es de botiga en diferents àrees, més enllà de la gestió, perquè esdevinguin autònoms, competitius i capaços de desenvolupar el seu talent professional.

  • A través de la Universitat Plusfresc, la companyia impartirà, durant un any acadèmic, sessions formatives relacionades amb la gestió financera, de personal, i de marketing, entre d’altres
  • La formació va adreçada a un total de 200 persones entre directors i sotsdirectors de les 85 botigues de la cadena de supermercats
  • Amb el llançament de la iniciativa, la cadena de supermercats esdevé pionera en el sector de la distribució

Llegir més