Actualitat Plusfresc

Recapte d'aliments Plusfresc
Publicado el dia

Plusfresc recapta 20.000 quilos d’aliments i 7.000 euros en donatius pel Banc d’Aliments de Lleida

Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, va recollir 20.000 quilos d’aliments i 7.000 euros en donatius econòmics els passats dies 10 i 11 de juny durant el seu recapte d’estiu solidari, els quals aniran destinats al Banc d’Aliments de Lleida.

Lleida, 30 de juny de 2022- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, va recollir 20.000 quilos d’aliments i 7.000 euros en donatius econòmics els passats dies 10 i 11 de juny durant el seu recapte d’estiu solidari, els quals aniran destinats al Banc d’Aliments de Lleida. Sota el lema “Aliments per Lleida, la fam no fa vacances”, aquesta desena edició, impulsada per Plusfresc en col·laboració amb l’entitat solidaria, va tenir lloc a tots els seus supermercats de Lleida i comarques.

Llegir més

Recapte d'estiu - Plusfresc
Publicado el dia

Plusfresc organitza el recapte d’estiu per al Banc d’Aliments de Lleida

Després de dos anys aturada per la covid-19, el recapte d’estiu manté el seu format habitual en què els voluntaris i voluntàries informaran els clients que entrin a la botiga i els animaran a participar.

Lleida, 8 de juny de 2022- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, organitza un any més el recapte d’estiu solidari per al Banc d’aliments de Lleida. Sota el lema “Aliments per Lleida, la fam no fa vacances” Plusfresc promou per desé any la recollida que tindrà lloc a tots els seus supermercats de Lleida i comarques els dies 10 i 11 de juny.

Llegir més

Força lleida aspros
Publicado el dia

Plusfresc, nou patrocinador del Força Lleida ASPROS

El Força Lleida i Plusfresc han arribat a un acord pel qual la cadena de supermercats de Lleida serà la imatge i patrocinadora principal del Força Lleida Aspros, l’equip conjunt de bàsquet entre el Força Lleida i la Fundació Aspros.

El Força Lleida i Plusfresc han arribat a un acord pel qual la cadena de supermercats de Lleida serà la imatge i patrocinadora principal del Força Lleida Aspros, l’equip conjunt de bàsquet entre el Força Lleida i la Fundació Aspros.Llegir més

pizza Plusfresc
Publicado el dia

Plusfresc llança la seva pròpia pizza, elaborada majoritàriament amb ingredients locals

Lleida, 01/04/2022- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, llança la seva primera pizza, elaborada amb ingredients la major part dels quals provenen de la comarca de Lleida i produïda per Patet, un productor local de Mollerussa.

Lleida, 01/04/2022- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, llança la seva primera pizza, elaborada amb ingredients la major part dels quals provenen de la comarca de Lleida i produïda per Patet, un productor local de Mollerussa.Llegir més

Nou Plusfresc a Barcelona, al carrer Muntaner
Publicado el dia

Plusfresc inaugura la seva sisena botiga a Barcelona

Lleida, 25/05/2022-  Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, amplia la seva presència a Barcelona amb l’obertura de la seva sisena botiga a la ciutat. Situada al carrer Muntaner, 177, el nou local compta amb 675 m2 de superfície de venda i ha suposat la creació de 18 llocs de treball.  

Lleida, 25/05/2022-  Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, amplia la seva presència a Barcelona amb l’obertura de la seva sisena botiga a la ciutat. Situada al carrer Muntaner, 177, el nou local compta amb 675 m2 de superfície de venda i ha suposat la creació de 18 llocs de treball.  Llegir més

SUPSA Supermercats Pujol
Publicado el dia

SUPSA Supermercats Pujol supera els 184 milions d’euros l’any 2021

Lleida, 12 de maig de 2022-. SUPSA Supermercats Pujol, propietària de la cadena de supermercats especialista en productes frescos Plusfresc, ha tancat l’exercici 2021 amb una facturació de 184.209.852 euros s/IVA, un 5,9% menys que l’any anterior, moment que va coincidir amb el boom de vendes derivat de la propagació de la Covid-19 al país […]

Lleida, 12 de maig de 2022-. SUPSA Supermercats Pujol, propietària de la cadena de supermercats especialista en productes frescos Plusfresc, ha tancat l’exercici 2021 amb una facturació de 184.209.852 euros s/IVA, un 5,9% menys que l’any anterior, moment que va coincidir amb el boom de vendes derivat de la propagació de la Covid-19 al país i que va agafar per sorpresa al sector de la distribució. Llegir més

Supermercat a Reus
Publicado el dia

Plusfresc inaugura el seu primer supermercat a Reus

Plusfresc ja compta amb el seu primer supermercat a Reus. A més de comptar amb les habituals seccions de producte fresc de fruita i verdura, carn i peix, al nou establiment s’hi poden trobar espais que posen l’accent en nous productes i serveis, com el racó del pernil, el celler i la zona gourmet, i on la tecnologia i la innovació hi estan molt presents.

Lleida, 27/04/2022- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha inaugurat avui el seu primer supermercat a Reus. L’Alcalde de Reus, l’Il·lustríssim senyor Carles Pellicer, la Delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, la senyora Teresa Pallarès, i el Regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, el senyor Carles Prats, han visitat aquest matí el nou espai en una visita dirigida pel director general de la companyia, Francisco González.

Llegir més