Actualitat Plusfresc

Publicado el dia

Plusfresc guanya el premi al supermercat més innovador per Sunka

• Aquests guardons han reconegut Plusfresc entre altres 8 empreses de gran consum de la resta d’Espanya.

Lleida, 14 de maig de 2024 –Sunka, la botiga insígnia de Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha estat reconeguda com el supermercat més innovador de 2024 per AECOC, Associació de Fabricants i Distribuïdors que agrupa més de 33.000 companyies de tot Espanya.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc i Circularcaps signen un acord per a impulsar la recollida de càpsules de cafè utilitzades

Plusfresc i Circularcaps han signat un acord de col·laboració per impulsar el reciclatge de les càpsules de cafè usades als punts habilitats per a això dins dels establiments.

  • Gràcies a aquesta col·laboració, 65 establiments Plusfresc ubicats a Lleida, Barcelona i Tarragona es convertiran en nous punts de recollida.
  • Circularcaps té una xarxa del voltant de 5.300 punts repartits per tota Espanya que donen servei a prop de 42 milions de persones en tot el territori espanyol, i que es poden consultar al web lascapsulassereciclan.com.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc obre la seva primera benzinera amb supermercat a Lleida

Plusfresc, supermercat lleidatà, expandeix el seu negoci amb una nova estació de servei a l’Avinguda de l’Exèrcit 44 de Lleida, coneguda com la antiga benzinera Dalmau.

  • Plusfresc explotarà l’estació de servei que fins ara estava en mans de Cepsa on inaugurarà una nova botiga
  • Aquest nou supermercat mantindrà els preus de la resta dels establiments Plusfresc i romandrà obert els 365 dies de l’any

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc llença un programa pioner per formar en diferents disciplines als directors de botiga

Plusfresc organitza la primera edició de la Universitat Plusfresc, aquesta nova iniciativa, formarà als seus 200 directors/es i sotsdirectors/es de botiga en diferents àrees, més enllà de la gestió, perquè esdevinguin autònoms, competitius i capaços de desenvolupar el seu talent professional.

  • A través de la Universitat Plusfresc, la companyia impartirà, durant un any acadèmic, sessions formatives relacionades amb la gestió financera, de personal, i de marketing, entre d’altres
  • La formació va adreçada a un total de 200 persones entre directors i sotsdirectors de les 85 botigues de la cadena de supermercats
  • Amb el llançament de la iniciativa, la cadena de supermercats esdevé pionera en el sector de la distribució

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc inaugura la seva primera botiga a Artesa de Lleida

Amb aquesta nova obertura, la companyia disposa de 85 establiments arreu de Catalunya, 70 dels quals, es troben a la província de Lleida, un fet que els posiciona com a líders al territori.

Lleida, 29/08/2023– Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos i de proximitat, ha obert avui la seva primera botiga al municipi d’Artesa de Lleida, a la comarca del Segrià. L’establiment, situat al carrer de les Eres número 12, disposa amb una superfície de venda de 211 m2 i amb una plantilla de quatre treballadors.Llegir més

too-good-to-go
Publicado el dia

Plusfresc aconsegueix salvar 10 tones de menjar gràcies a l’App Too Good To Go

Des de la seva posada en marxa al mes de maig, i fins al dia d’avui, la col•laboració entre ambdues companyies ha aconseguit salvar 10.039 lots d’aliments frescos, el que equival a 10 tones de menjar que no han estat desaprofitades.

Lleida, 8/08/2023

Lleida, 8/08/2023– Cada any a la Unió Europea es llença una mitjana de 173 kg de menjar per persona, el que equival, a un 20% de la producció alimentària total. [1] Per lluitar contra aquest problema global, Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha emprès una aliança amb Too Good To Go, una aplicació que permet salvar excedents de menjar en establiments d’alimentació.

[1] Font: Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. Generalitat de Catalunya

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc recapta 27.500 quilos d’aliments i 7.240€ euros en donatius pel Banc d’Aliments de Lleida

Lleida, 19/07/2023 – Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, va recollir un total de 27.500 quilos d’aliments i 7.240€ euros en donatius econòmics els passats 2 i 3 de juny durant el seu recapte de primavera solidari, els quals aniran destinats al Banc d’Aliments de Lleida. Sota el lema ‘Operació Quilo’, aquesta […]

Lleida, 19/07/2023 – Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, va recollir un total de 27.500 quilos d’aliments i 7.240€ euros en donatius econòmics els passats 2 i 3 de juny durant el seu recapte de primavera solidari, els quals aniran destinats al Banc d’Aliments de Lleida. Sota el lema ‘Operació Quilo’, aquesta onzena edició s’ha celebrat als 84 establiments que la companyia té arreu de Catalunya.

Llegir més