Publicado el dia

Plusfresc inaugura una secció de plats per emportar creats per xefs de renom

Lleida, 10 de novembre de 2022-. Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, inaugura KOR Mercaurant, un nou servei de plats preparats creats per xefs de referència. Les noves incorporacions estaran disponibles a la tenda insígnia SUNKA, la proposta gastronòmica de Plusfresc que conjuga creativitat, innovació i processos tradicionals per donar forma a […]

plats per emportar

Lleida, 10 de novembre de 2022-. Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, inaugura KOR Mercaurant, un nou servei de plats preparats creats per xefs de referència. Les noves incorporacions estaran disponibles a la tenda insígnia SUNKA, la proposta gastronòmica de Plusfresc que conjuga creativitat, innovació i processos tradicionals per donar forma a un servei gràcies al qual tothom podrà gaudir, sigui in situ o a casa, de la millor cuina d’autor.

En aquesta nova secció KOR Mercaurant, els consumidors podran degustar una àmplia varietat de plats provinents de les cuines més diverses. Hi trobaran la cuina més tradicional de la mà de Javier i Sergio, els Hermanos Torres, amb dues Estrelles Michelin, que tindran el seu espai anomenat “El Toque de los Hermanos Torres”, gastronomia que arriba directament des d’Itàlia gràcies a la marca lleidatana Tastevero, els plats més saludables i naturals a través de Green, la veritable essència de la cuina nipona amb Bokoto i l’autèntic sabor mediterrani amb els arrossos del Casinet. A més, el sortit inclou la millor brioixeria i pans provinent de la Fleca Parés. Totes les opcions disponibles tenen una característica comuna, formen part d’una oferta de productes selectes elaborats amb matèries primeres, fresques i de qualitat.

Sunka es presenta com un espai des del qual Plusfresc busca impulsar un nou model de compra basat en la innovació, la tecnologia i l’omnicanalitat, i totalment enfocat en l’experiència del client. Constitueix, també, un homenatge a les terres lleidatanes, amb records i referències constants al territori com a reivindicació a les arrels i els valors de la regió. “A Plusfresc volem posar a l’abast dels nostres clients els productes de la millor qualitat i fer-los més fàcil el procés de compra. Per això, posem a la seva disposició serveis que, com aquest, redueixen i eliminen el temps que han de dedicar a cuinar a casa, i els permet gaudir de plats elaborats per xefs de renom”, explica Francisco González, Director General de Plusfresc.

A les seccions habituals del supermercat de la Fruita i la Verdura, Peixateria, Carnisseria i la Fleca, a Sunka s’incorporen àrees diferencials reservades a noves famílies de productes, com son el Racó del Pernil, la Formatgeria, la zona de Granel, l’Espai Eco-Bio, el Celler i el Racó Gourmet de fruita i verdura. A tota aquesta oferta, ara se suma KOR Mercaurant, on s’inclou també esmorzars o menjars al gust: brioixeria, entrepans fets amb pa de llenya, pastissos artesans, cafés, amanides, pokés personalizables, pizzes al taglio, o pasta fresca. Els caps de setmana, a més, el consumidor podrà reservar arròs o pollastre a l’ast per emportar-se’l a casa.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol 

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 85 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis: Sunka.