Sol·licita la teva targeta

Si encara no tens la targeta Plusi, no t’ho pensis més. T’ajuda a estalviar i és gratuïta!
Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris

Sol·licita la teva targeta

Nombre de residents a casa (inclòs el titular de la targeta)

Família Nombrosa

Maximum file size: 5MB

Client amb una disCAPACITAT igual o superior al 33%

Maximum file size: 5MB

SUPSA, SUPERMERCATS PUJOL, S.L. conegut per la seva marca PLUSFRESC ® (endavant PLUSFRESC), amb domicili social al Polígon Industrial ‘El Segre’, parc. 307 A de Lleida, CP 25191, l’informa del següent:

PLUSFRESC vol protegir les seves dades personals, pel que volem informar que les seves dades personals facilitades són recaptades i tractades per PLUSFRESC amb les següents finalitats:
a) Gestionar la relació comercial i serveis que Vostè sol·licita, així com l’emissió i manteniment d’aquesta targeta de fidelització.
b) Elaborar un perfil dels seus hàbits de compra i comportament, de cara a personalitzar els vals descompte i el xec Plusfresc que li oferim i millorar així la seva experiència.
c) Mantenir-lo informat de les nostres activitats, esdeveniments, promocions i ofertes pels diversos canals de comunicació (adreça postal, correu electrònic, telèfon mòbil, a l´APP o tiquet de compra); així com felicitar les festes i / o l’aniversari de Vostè i / o dels menors al seu càrrec, les dades del quals ens hagi facilitat.
La base legítima del tractament serà, en primer lloc, la prestació dels serveis i / o la gestió de la targeta de fidelització sol·licitada per vostè i, en segon lloc, el seu consentiment exprés prestat per això, en el cas que desitgi rebre els vals descompte, xecs Plusfresc i les nostres comunicacions comercials, participar en els sortejos, enquestes, promocions i / o esdeveniments de PLUSFRESC.
Tota aquesta informació serà tractada amb absoluta confidencialitat i no serà cedida a cap tercer, ni es realitzarà transferències internacionals de la mateixa. Mantindrem totes les mesures de seguretat necessàries per a salvaguardar la seva confidencialitat. Totes les nostres comunicacions les ha de signar sota el distintiu PLUSFRESC. Si detectés qualsevol incidència o frau, preguem ens ho comuniqui per prendre les mesures necessàries.
Així mateix, l’informem que conservarem les seves dades personals mentre duri la prestació del servei i / o no revoqui el seu consentiment. Tot això a resguard de les obligacions legals de conservació i / o cessió de la informació que determini la legislació fiscal. Un cop finalitzats aquests terminis la informació serà destruïda de forma segura i amb totes les garanties de confidencialitat.
En els esdeveniments que hi participi, PLUSFRESC captarà fotografies i / o gravarà vídeos per al seu posterior difusió a la nostra web i / o xarxes socials. Sempre els informarem prèviament d’això, a fi que ens puguin comunicar totes aquelles persones que no desitgin figurar i / o els menors al seu càrrec i poder així prendre les mesures necessàries per salvaguardar la seva privacitat i / o la de menors al seu càrrec.
Així mateix, si en algun moment desitgés exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació o portabilitat i / o revocar el seu consentiment, preguem ens envieu una comunicació escrita juntament amb la còpia del seu NIF al següent correu electrònic protecciodedades@plusfresc.cat o a l’adreça facilitada anteriorment.
Qualsevol informació o dubte que tinguin al respecte no dubteu a contactar amb nosaltres a través del nostre lloc web www.plusfresc.cat i recordar-los la direcció de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades per a qualsevol reclamació i / o informació addicional dels vostres drets www.agpd.es.

Moltes gràcies per la teva confiança.