Publicado el dia

Plusfresc obre la seva primera benzinera amb supermercat a Lleida

Plusfresc, supermercat lleidatà, expandeix el seu negoci amb una nova estació de servei a l’Avinguda de l’Exèrcit 44 de Lleida, coneguda com la antiga benzinera Dalmau.

  • Plusfresc explotarà l’estació de servei que fins ara estava en mans de Cepsa on inaugurarà una nova botiga
  • Aquest nou supermercat mantindrà els preus de la resta dels establiments Plusfresc i romandrà obert els 365 dies de l’any

Lleida, 21/12/2023– Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos i de proximitat, ha decidit apostar per un nou model de negoci com és el de les estacions de servei. La companyia ha arribat a un acord per explotar la benzinera situada a l’Avinguda de l’Exèrcit 44 de Lleida, coneguda com la benzinera Dalmau. Amb aquest acord, la cadena de supermercats es farà càrrec de l’estació de servei, el rentador de cotxes i la botiga, on s’establirà un supermercat Plusfresc. L’obertura està prevista per inicis de gener.

 

Al supermercat situat a la benzinera es podran trobar una selecció de productes envasats, fleca i carn envasada. A diferència d’altres establiments situats a estacions de servei, Plusfresc no apujarà els preus als seus productes i mantindrà els mateixos que a la resta de les seves botigues. El que canviarà, serà l’horari d’obertura que, en aquest cas, serà ampli, de 6h del matí a 22h de la nit els 365 dies de l’any, com la resta del complex.

 

“Amb aquesta obertura volem donar un nou servei als nostres clients, ja que a partir d’ara podran omplir el dipòsit del seu vehicle alhora que fan la compra de productes bàsics còmodament, gaudint dels mateixos preus que a qualsevol dels nostres supermercats”, explica Francisco González, director General de Plusfresc.

 

Amb aquesta nova obertura, la companyia disposarà de 86 establiments arreu de Catalunya, 70 dels quals, es troben a la província de Lleida, un fet que els posiciona com a líders al territori. D’aquesta manera, la cadena de supermercats, continua oferint una experiència de compra exclusiva, diferencial i de proximitat als diferents pobles de la demarcació lleidatana.

 

Com a la resta de supermercats Plusfresc, per tal de facilitar la compra als seus clients, aquells que disposin de la Targeta Plusfresc i l’APP del supermercat es podran beneficiar d’alguns avantatges com vals i descomptes.

 

 

Sobre SUPSA Supermercats Pujol 

 

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 86 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.

 

Per a més informació – ATREVIA:   

Júlia López i Aymerich: jlaymerich@atrevia.com

Mara Cabalar i Rosales: mcabalar@atrevia.com