Les nostres ensenyes

Plusfresc. “El Super que t’estima”

Plusfresc és l’ensenya principal de Supermercats Pujol S.L. Són supermercats amables, on els clients es converteixen en els nostres convidats, i on volem que es trobin com a casa.

Es tracta d’establiments de proximitat, amb una sala de vendes de 200 a 1.100 m2, en funció del tamany del mercat on estiguin localitzats. El seu objectiu és atendre les necessitats de compra diària i setmanal d’aliments i productes per la llar.

Però alhora oferir una experiència de compra agradable, enfocada a garantir un excel·lent servei al client, una gamma de productes frescos de primera qualitat i un ampli ventall de productes envasats per escollir.

El lema “El Super que t’estima” mostra el nostre compromís amb el client: ho fem tot perquè la seva compra diària sigui agradable. I alhora, reflexa, la nostra aposta per la qualitat: els clients quedaran satisfets amb el producte, el servei i l’experiència de compra.

Els supermercats Plusfresc estan gestionats o bé directament per la cadena, o bé en règim de franquícia.

Sunka. “La vida diària pot ser diferent”

Al 2001, vam iniciar l’aventura Sunka. Aquell supermercat va esdevenir un referent en el sector de la distribució d’alimentació, ja que suposava un canvi en els models que convivien en aquells temps. Va ser també el projecte sobre el qual vam iniciar la gran evolució de
Plusfresc, que ens ha portat fins on som ara. I ha estat possible per la confiança que ens heu fet al llarg, no ja d’aquests 20 anys, sinó des de la nostra fundació un llunyà any 1929.

El nou Sunka del 2021 vol ser també un nou pas endavant.
Els nostres equips han treballat ferm aquests darrers anys per proposar un supermercat del tot innovador; amb noves seccions, nous productes i serveis, en un espai pensat per a totes i tots vosaltres. Un espai on us hi
trobeu molt a gust.

El fil conductor d’aquest nou Sunka ha estat un concepte, un sentiment: L’amor.

L’amor a Lleida
Sunka és un homenatge a les terres lleidatanes. Tot l’espai està ple de records i referències del nostre estimat territori.

L’amor al medi ambient.
Com no pot ser d’una altra manera. Sense tenir cura del nostre planeta i dels seus recursos naturals, no pot haver-hi futur.

L’amor a les persones.
Aquest ha estat sempre en el nostre ADN. Tot ho fem pensant en el benestar de la nostra gent, de les nostres clientes i clients, amb qui hem tingut la sort de compartir, des dels inicis, aquest il·lusionant projecte.

L’hem fet amb tota la nostra estima. Esperem que us agradi!

 

Coneix la Sala Sunka