Les nostres ensenyes

Plusfresc. “El Super que t’estima”

Plusfresc és l’ensenya principal de Supermercats Pujol S.L. Són supermercats amables, on els clients es converteixen en els nostres convidats, i on volem que es trobin com a casa.

Es tracta d’establiments de proximitat, amb una sala de vendes de 200 a 1.100 m2, en funció del tamany del mercat on estiguin localitzats. El seu objectiu és atendre les necessitats de compra diària i setmanal d’aliments i productes per la llar.

Però alhora oferir una experiència de compra agradable, enfocada a garantir un excel·lent servei al client, una gamma de productes frescos de primera qualitat i un ampli ventall de productes envasats per escollir.

El lema “El Super que t’estima” mostra el nostre compromís amb el client: ho fem tot perquè la seva compra diària sigui agradable. I alhora, reflexa, la nostra aposta per la qualitat: els clients quedaran satisfets amb el producte, el servei i l’experiència de compra.

Els supermercats Plusfresc estan gestionats o bé directament per la cadena, o bé en règim de franquícia.

Sunka. “La vida diària pot ser diferent”

L’any 2001 vam inaugurar SUNKA, un nou concepte de supermercat que vol aportar noves solucions a les preocupacions i neguits de la vida quotidiana. Es tracta de l’únic supermercat del grup amb aquesta imatge.

SUNKA, expressió japonesa que vol dir “pren-te un temps per a tuque vas molt atrafegat”, és un nou concepte de supermercat que parteix del reconeixement que avui hi ha noves maneres i estils de viure. Està dirigit, de manera especial, a aquelles persones que disposen de poc temps i que alhora han d’assumir moltes i diverses responsabilitats, com ara la casa, la família o la feina. Entrar a SUNKA suposa desaccelerar-se, malgrat haver de fer la compra i haver de resoldre els problemes ordinaris. En un entorn innovador i molt agradable es poden solucionar qüestions que fins ara exigien anar a llocs diferents (com ara revelar fotos digitals, deixar la roba a la tintoreria, arreglar la roba o anar al sabater). L’assortiment de la botiga, al igual que la resta de supermercats Plusfresc, posa molt d’èmfasi ens els productes frescos i en un ampli assortiment de productes envasats.

SUNKA també disposa d’un espai per gaudir d’una estona d’esbarjo amb els nens i d’una zona de descans al primer pis. En resum, i tal com estableix l’eslògan, a SUNKA “la vida diària pot ser diferent”. I l’obligació de “fer la compra” esdevé una oportunitat per desconnectar l’estrès del dia a dia. L’establiment està situat al carrer Bisbe Ruano, 12 de Lleida i té una superfície de 945m2.

Coneix la Sala Sunka