Publicado el dia

Plusfresc inaugura el renovat supermercat del carrer Prat de la Riba

Plusfresc ha inaugurat aquest divendres, la reforma integral de la seva botiga situada al número 23 del carrer Prat de la Riba de Lleida.

Prat de la Riba

Lleida, 2 de desembre de 2022.Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha inaugurat aquest divendres, la reforma integral de la seva botiga situada al número 23 del carrer Prat de la Riba de Lleida. L’establiment, el segon que la companyia va obrir a la ciutat, i que fa més de 50 anys que està a disposició dels clients, presenta una nova imatge per tal d’oferir una experiència de compra còmoda i agradable.

Amb el Nadal a tocar, la companyia ha aprofitat l’ocasió per modernitzar la botiga i aplicar la nova imatge de la cadena que ja s’està instaurant als diferents establiments. Així, s’ha redissenyat tot l’espai i s’han incorporat novetats tecnològiques com són les etiquetes electròniques, les pantalles a les diferents seccions i els torns digitals.

Tot i aquesta reforma, el supermercat continua comptant amb les seccions habituals de fruita i verdura fresques de producció local, la secció de xarcuteria i carnisseria on està disponible la seva gamma 100% criat a Lleida, i la peixateria, on se serveix el peix més fresc de la Llotja i que està equipada amb un forn de peix que permet als clients endur-se a casa el producte preparat per al seu consum. També cal remarcar l’ampli assortiment de productes que permetran als consumidors gaudir de cadascun dels seus àpats. “Aquesta botiga la vam inaugurar fa més de 50 anys, i des del primer dia vam tenir una gran acollida per part de tots els veïns i veïnes. Des d’aleshores ens hem esforçat per preservar la confiança dels consumidors que compten amb nosaltres, per això creiem que ara era el moment per dur a terme aquesta reforma i per continuar oferint aquesta experiència de compra tan diferencial que ens caracteritza”, explica Francisco González, Director General de Plusfresc.

Com a la resta d’establiments, el supermercat de Prat de la Riba també disposa tant un servei de compra online amb repartiment a domicili, i la compra per telèfon per a majors de 65 anys.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol 

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 84 establiments ubicats a Lleida, Franja de Ponent, Tarragona, Reus, Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat i Manresa. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador i que és tot un homenatge al territori Lleidatà i les seves persones: Sunka.