Preguntes freqüents

La tarjeta Plusi t’ajuda a estalviar. És una targeta que se t’ofereix com a client de Plusfresc perquè puguis obtenir uns beneficis i avantatges reals.

Què és la targeta Plusi? Per què s’ha fet?
És una targeta que se t’ofereix com a client de Plusfresc perquè puguis obtenir uns beneficis i avantatges reals.

A què dóna dret?
A rebre cada tres mesos un xec pel valor de l’1% de l’import comprat a Plusfresc durant els tres mesos anteriors (sempre que la teva compra trimestral hagi superat els 400 €).
A obtenir preus especials en algunes ofertes.
A participar en promocions especials.

Ah! I no serveix per pagar?
No, perquè no volem obligar cap client a pagar amb targeta i a donar-nos el número de compte bancari. Tu pots continuar pagant com fins ara, ja sigui en efectiu, o bé amb targeta de crèdit, com et sigui més còmode.

I com funciona?
Molt fàcil. Simplement, quan arribes a la caixa, ensenyes la targeta Plusi a la caixera, que la passarà per l’escàner, i ja està. No cal esperar ni signar. L’1% de la compra que facis quedarà automàticament acumulat i el saldo apareixerà sempre al tiquet.

I si un dia me la deixo a casa, perdré els punts?
No, només cal que donis el teu número de telèfon en passar per caixa i la teva compra també quedarà registrada.

I si va a comprar el meu fill en lloc meu, valdrà la targeta?
Sí, també valdrà, perquè cada família té un número únic. Si vols, et podem emetre més d’una targeta perquè en tingui una cada membre de la família que va a comprar. Ah! I les targetes serveixen per a totes les botigues Plusfresc.

Quant val la targeta Plusi?
No val res. És completament gratuïta

I com la puc aconseguir?
Molt senzill. Demana-la a qualsevol establiment Plusfresc i la rebràs de forma immediata després d’emplenar les teves dades en un breu qüestionari.