Publicado el dia

La cadena de supermercats líder a Lleida, Plusfresc, comença a comercialitzar la primera isotònica 100% ecològica

Setembre, 2021. La hidratació funcional i BIO de RAW Super Drink arriba a Plusfresc, cadena de supermercats especialista en productes frescos i empresa líder en superfície de venda a Lleida. Des de setembre, la primera isotònica 100% ecològica del món ja està disponible a les 80 botigues que Plusfresc té a Lleida, Tarragona, Barcelona i la Franja de Ponent.

Amb aquest nou acord, RAW Super Drink consolida la seva presència al canal retail de Catalunya potenciant la seva aposta pel comerç de proximitat i local. Aquest nou operador comercial s’uneix a l’acord aconseguit aquest any amb el grup Damm Distribución Integral, amb més de 250 rutes comercials en el seu pla de negoci.

Rubén González, CEO & Fundador de RAW sobre l’acord: “Els consumidors es preocupen cada vegada més per la qualitat nutricional dels productes que compren i el seu origen. RAW és la resposta a aquesta nova tendència social que busca noves alternatives al que ja està establert. Per això, estem molt contents de poder estar presents en els lineals de Plusfresc: cadena referent en productes frescos, de proximitat i qualitat i que ens acosta a aquest perfil de comprador, exigent i conscienciat.”

“El món està evolucionant cap a l’ecològic. Estem molt contents de sumar al nostre catàleg, que compta actualment amb més de 400 referències BIO i ECO, la primera beguda orgànica per a esportistes sense sucres afegits. Tal com indica el nostre lema “El súper que t’estima”, a Plusfresc prioritzem el benestar dels nostres clients, amb la qual cosa no podíem dir que no a una marca que, com RAW, és afí als nostres valors i que cuida la salut dels consumidors i del planeta, a través de la producció ecològica, per oferir la millor i més saludable hidratació”, explica Lluís García, director comercial de Plusfresc.

Sobre SUPSA
SUPSA Supermercat Pujol, propietària de la cadena de supermercats especialista en productes frescos Plusfresc, ha tancat l’exercici 2020 amb una facturació de 195.500.000 euros s/IVA, un 15,5% més que l’any anterior. Amb una quota de mercat del 23,6%, continua sent la cadena líder en superfície de venda a la província de Lleida.

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 80 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.

Sobre Raw Sport Drink S.L
Raw Sport Drink va ser fundada per l’emprenedor Rubén González, qui, conscient de la necessitat d’oferir una beguda per a esportistes 100% ecològica i sense sucres afegits, el 2018 posa en marxa la startup i es converteix en la primera beguda isotònica amb el segell BIO de la UE.
Des del seu origen, RAW ha construït una comunitat d’esportistes compromesos amb els valors i principis de la marca que han volgut unir-se al projecte, com Aleix Espargaró (Moto GP), Fernando Alonso (F1) o WillyRex (eSports), com ambaixadors i accionistes de RAW. A més a més, és la beguda oficial del Movistar Team, el RC Celtam BUFF Scott o MMR FRT, entre d’altres.
Raw Sport Drink està disponible en una gamma de quatre gustos – Lima-Llimona, Taronja-Mango, Maduixa-Menta i Blueberry-Açaí- amb ingredients que provenen de l’agricultura ecològica, sense ingredients artificials, sense sucres apta per a vegans i celíacs, que la converteixen en la millor alternativa per hidratar-se de forma saludable y sostenible.