Publicado el dia

Plusfresc se suma a la Plataforma d’Innovació Oberta i Col·laborativa d’AECOC

Plusfresc se suma a la Plataforma d’Innovació Oberta i Col•laborativa d’AECOC
La cadena de supermercats especialista en productes frescos és una de les empreses adherides a la iniciativa, a través de la qual es llancen reptes d’innovació en l’àmbit del gran consum i del Canal Horeca
L’objectiu és posar en contacte a aquestes empreses amb startups per aconseguir propostes innovadores amb capacitat d’impactar en el conjunt dels sectors

Lleida, 10 de novembre de 2021. La cadena de supermercats especialista en productes frescos Plusfresc s’ha sumat a la Plataforma d’Innovació Oberta i Col•laborativa d’AECOC, una iniciativa que té com a finalitat posar en contacte a empreses líders i startups de tota la cadena de valor del gran consum i la restauració per aconseguir propostes innovadores amb capacitat d’impactar en el conjunt dels sectors.

Les empreses participants en aquest projecte llançaran reptes en matèria de servei, cadena de subministraments, productes i tecnologia, per dur a terme proves de concepte de solucions ja validades en el mercat i abordar pilots sectorials en els quals participin tots els agents involucrats.
A Plusfresc creiem que l’aposta per la innovació és una peça fonamental de l’engranatge de qualsevol empresa. Per això, hem volgut sumar-nos a una iniciativa que creiem que pot repercutir molt positivament en la indústria del gran consum”, afirma Carles Hurtado, director d’Innovació i Projetes a Plusfresc.
Per fer arribar aquests reptes a les startups, AECOC col•laborarà amb universitats, centres tecnològics i acceleradores. L’objectiu és trobar de forma ràpida, eficient i col•laborativa solucions que puguin testar-se de manera compartida entre les empreses participants amb pilots i proves de concepte.
A més de Plusfresc, altres empreses com Angulas Aguinaga, Calidad Pascual, Capsa Food, Eroski, Europastry, Logifruit, Mahou San Miguel, Makro, Zelnova Zeltia i Zyrcular Foods també formen part de la iniciativa.
Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 82 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.