Publicado el dia

Plusfresc obre el seu segon celler a Lleida

Amb aquesta inauguració, la cadena de supermercats especialista en productes frescos disposa en total de sis cellers, el que es consolida com una clara aposta de la companyia pel sector vinícola

El Celler està situat a la botiga Nova Balafia, que la companyia té al Carrer Baró de Maials, 107-113, de Lleida

L’espai compta amb més de 500 referències de vi, caves, licors i cerveses

 

Lleida, 23/06/2020.- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, consolida la seva aposta pel sector vinícola amb l’obertura d’un nou celler, el segon a la ciutat de Lleida. El nou espai està situat a la botiga Nova Balafia, ubicada al Carrer Baró de Maials, 107-113, i disposa d’un ampli assortiment de de vins, caves, licors i cerveses. En total, més de 500 referències, que la companyia posa a l’abast dels seus clients just un dia abans de la revetlla de Sant Joan.

El Celler de la botiga Nova Balafia de Plusfresc està configurat com un espai relaxat i innovador on els clients podran trobar el producte que més s’ajusti a les seves preferències. En aquest sentit, el celler disposa de vins tant de DO nacional com una amplia gamma d’internacionals, així com d’exemplars de diferents formats i característiques, des de Magnums per reunions amb un gran nombre de comensals fins a ampolles de consum individual. A més, els clients també hi podran trobar cerveses Premium i artesanes, licors, destil•lats -amb especial importància a les ginebres -, i, fins i tot, accessoris relacionats amb el món del vi.

Per tal d’ajudar al client a obtenir la millor experiència de compra possible, els productes estan dividits per categories segons l’ocasió que el client vulgui per a consumir-los: De casa nostra, amb vins que reforcen el compromís de la companyia amb productes del seu entorn més pròxim; Els de tota la vida, procedents de grans bodegues que han gaudit al llarg del temps d’un gran prestigi i reconeixement; Per quedar sempre bé, on s’inclouen una gamma de vins de qualitat i d’una àmplia varietat de diferents denominacions d’origen molt reconegudes perfectes per ocasions especials, i En família i amics, on es podran trobar els vins més apropiats per qualsevol trobada amb els éssers més estimats.

Amb aquesta nova obertura, Plusfresc compta ja amb sis botigues que ofereixen aquest servei. Després de la botiga d’Avinguda de Barcelona 65-69, la botiga del C/Baró de Maials, 107-113 és el segon establiment de la ciutat de Lleida en integrar aquest espai.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 75 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.