Publicado el dia

SUPSA Supermercat Pujol incrementa les seves vendes en un 7,7% durant el primer semestre de l’any

La companyia, propietària de la cadena de supermercats especialista en productes frescos Plusfresc, ha assolit unes vendes de més de 63 milions d’euros. Durant aquests darrers sis mesos, Plusfresc ha reformat els establiments que té a l’Avinguda Blondel de Lleida i als municipis de Torrefarrera, Almacelles, Alcoletge i Alpicat, un procés que es va iniciar l’any passat i que continuarà al llarg dels pròxims mesos.

SUPSA Supermercat Pujol, cadena de supermercats especialista en productes frescos a les comarques lleidatanes, ha tancat el primer semestre de l’any amb un increment del 7,7% en vendes respecte el mateix semestre de l’any passat. Així, aquestes han superat els 63 milions d’euros. Pel que fa a superfície constant, les vendes s’han incrementat en un 3,2%.

 

“Es tracta d’unes xifres molt bones que ens demostren que els nostres clients confien en nosaltres i que estan satisfets tant amb la qualitat del nostre producte com amb l’experiència de compra que els oferim”, assegura Francisco González, director general de Plusfresc.

La companyia va iniciar l’any passat un procés d’expansió i renovació de les seves botigues que continua en marxa en el dia d’avui. Així, durant aquests primers sis mesos de l’any s’han reformat els establiments que Plusfresc té a l’Avinguda Blondel de Lleida i als municipis de Torrefarrera, Almacelles, Alcoletge i Alpicat, incorporant seccions de peix i integrant en totes quatre la nova imatge de la companyia. A Alpicat, a més, s’hi ha afegit la secció de carnisseria. “El nostre objectiu és continuar reformant i obrint noves botigues i fer-ho no només a Lleida sinó també a d’altres comarques”, ha assegurat Francisco González.

Actualment SUPSA Supermercat Pujol compta amb 1.000 col•laboradors i una xarxa d’establiments ubicats, a més de Lleida, a Tarragona, Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent.