Publicado el dia

Plusfresc inaugura una botiga a Ponts

El supermercat, amb una superfície de venda de 451m2 i una plantilla de 8 treballadors, incorpora un forn de peix per tal que els clients s’enduguin el producte preparat a casa per al seu consum
La companyia consolida així la seva aposta pel territori català, on aquest 2021 ha obert sis botigues i ha ampliat i reformat el seu establiment de format innovador Sunka

Lleida, 27/10/2021– Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, consolida la seva aposta pel territori català amb l’obertura avui d’una nova botiga a Ponts, la sisena que la companyia inaugura aquest any a Catalunya. El nou supermercat, situat al carrer Pompeu Fabra, 7, té una superfície de venda de 451m2 i una plantilla de 8 treballadors.


Des del nou establiment, Plusfresc continua oferint un ampli assortiment de productes frescos i de proximitat als seus clients. Així, a més de fruites i verdures de producció local, la companyia posa a l’abast dels seus clients la seva marca 100% criat a Lleida, un distintiu que inclou la carn de vedella, porc, xai, conill i d’altres elaborats que prové de bestiar que ha estat criat a granges de la província de Lleida i alimentat amb fórmules específiques per a ells.
A més, la nova botiga de Ponts compta amb una peixateria assistida on es pot trobar una àmplia diversitat de peix fresc de la llotja pescat al mar mediterrani i cantàbric. Plusfresc compra el peix a la subhasta de ports com Tarragona, Cambrils o Sant Carles de la Ràpita, oferint així un producte de kilòmetre 0. En aquest sentit, la peixateria de Ponts incorpora un forn de peix que fa possible preparar el peix i el marisc al mateix local i que els clients se l’enduguin a casa preparat per al seu consum.
El nou local inclou també una secció d’alimentació envasada on destaquen productes de proximitat, una fleca- amb pa de forner i pa fet diàriament a la botiga- i una secció de productes de drogueria i d’higiene personal. A més, tal i com passa a la resta de botigues de la companyia, els clients que disposin de la Targeta Plusfresc o de l’App del supermercat es poden beneficiar d’avantatges com per exemple els vals o descomptes, donar un cop d’ull a les campanyes promocionals o, fins i tot, consultar l’afluència de la botiga.
Una companyia en expansió
En el darrer any, Plusfresc ha inaugurat botigues a un total de sis poblacions catalanes: Corbins, Rosselló, Palau d’Anglesola, Balaguer – la companyia va tancar l’establiment que tenia fins llavors en aquest municipi i es va traslladar a un local més gran – Arbeca i ara Ponts. A més, el passat mes de maig, Plusfresc va ampliar i reformar la seva botiga Sunka de Lleida, referent en el sector de la distribució d’alimentació, amb l’objectiu d’oferir un nou model de compra únic que posa l’accent en l’evolució de los noves tecnologies i els entorns omnicanal.
Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 82 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.