Publicado el dia

Plusfresc organitza el recapte d’estiu per al Banc d’Aliments de Lleida

Després de dos anys aturada per la covid-19, el recapte d’estiu manté el seu format habitual en què els voluntaris i voluntàries informaran els clients que entrin a la botiga i els animaran a participar.

Recapte d'estiu - Plusfresc

Lleida, 8 de juny de 2022- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, organitza un any més el recapte d’estiu solidari per al Banc d’aliments de Lleida. Sota el lema “Aliments per Lleida, la fam no fa vacances” Plusfresc promou per desé any la recollida que tindrà lloc a tots els seus supermercats de Lleida i comarques els dies 10 i 11 de juny.

Després de dos anys aturada per la covid-19, el recapte d’estiu manté el seu format habitual en què els voluntaris i voluntàries informaran els clients que entrin a la botiga i els animaran a participar. Tot i això, també es manté l’opció de fer un donatiu, el qual permet al Banc d’Aliments poder adquirir aquells aliments més necessaris i amb menys estoc. En aquesta ocasió, el Banc d’Aliments de Lleida demana a la població que col·labori donant productes com oli, conserves de peix, llet, cereals, llegums en conserva, aliments infantils, bolquers i articles d’higiene personal.

El director de Responsabilitat Corporativa de Plusfresc, Rafel Oncins, afirma: “Som en un moment delicat pel gran augment de la inflació, que ha generat un encariment de la vida; i també ens trobem en què famílies lleidatanes han acollit refugiats d’Ucraïna que tenen dificultats per afrontar la despesa en aliments. Per això és fonamental que donem suport a aquestes persones i col·laborem en la mesura del possible a què no els falti menjar”.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 84 establiments ubicats a Lleida, Barcelona, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.