Publicado el dia

Plusfresc recapta 27.500 quilos d’aliments i 7.240€ euros en donatius pel Banc d’Aliments de Lleida

Lleida, 19/07/2023 – Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, va recollir un total de 27.500 quilos d’aliments i 7.240€ euros en donatius econòmics els passats 2 i 3 de juny durant el seu recapte de primavera solidari, els quals aniran destinats al Banc d’Aliments de Lleida. Sota el lema ‘Operació Quilo’, aquesta […]

Lleida, 19/07/2023 – Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, va recollir un total de 27.500 quilos d’aliments i 7.240€ euros en donatius econòmics els passats 2 i 3 de juny durant el seu recapte de primavera solidari, els quals aniran destinats al Banc d’Aliments de Lleida. Sota el lema ‘Operació Quilo’, aquesta onzena edició s’ha celebrat als 84 establiments que la companyia té arreu de Catalunya.

Entre tots els articles que es demanaven en aquesta ocasió i que s’han aconseguit gràcies a la col·laboració de la població que va voler participar-hi destaquen la llet, la pasta, l’arròs, els plats preparats i l’oli. En menor quantitat, també s’ha fet entrega de sucre, productes infantils com potets i llets, galetes i conserves de peix i marisc, com tonyina o sardines.

“En un context com l’actual, des de Plusfresc volem estar al costat dels més vulnerables, per això, aquest any, més que mai, ens hem adherit a aquesta campanya i agraïm la participació de tothom. Aquesta col·laboració s’ha pogut veure en els resultats que hem obtingut, ja que no només posa de manifest la solidaritat de tots els nostres clients, sinó també, perquè molta gent podrà tenir accés a menjar i productes de primera necessitat gràcies a aquestes donacions”, explica Rafel Oncins, director de RSE de Plusfresc.

Per primera vegada, ‘l’Operació Quilo” s’ha activat més enllà de les comarques de Lleida. Gràcies a la col·laboració dels voluntaris i voluntàries de la població que va voler participar-hi, el recapte es va poder desenvolupar tots els establiments Plusfresc situats a les províncies de Lleida, Barcelona, Tarragona i la Franja de Ponent.

Com cada any, els clients podien participar de dues maneres. O bé amb l’entrega d’aliments a caixa, o bé fent un donatiu econòmic perquè el Banc d’Aliments pogués adquirir els productes que més necessita. A més, els clients que optessin per fer la compra online, també podien adherir-se a la iniciativa fent el donatiu per “l’Operació Quilo”.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol 

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 84 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.