Publicado el dia

Plusfresc substitueix totes les seves furgonetes a Lleida per furgonetes 100% elèctriques

La cadena de supermercats lleidatana continua treballant per protegir el medi ambient amb iniciatives que contribueixen a reduir les emissions i, per tant, a disminuir la contaminació

Lleida, 19 d’octubre de 2021.- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, segueix treballant en el seu objectiu de contribuir a la millora del seu entorn més pròxim amb iniciatives dirigides a reduir la contaminació. En aquest sentit, l’empresa ha renovat la seva flota de repartiment a Lleida i l’ha substituït per vehicles 100% elèctrics.


Es tracta de 8 furgonetes amb les quals la cadena de supermercats durà a terme un salt molt important en matèria de reducció d’emissions. En aquest sentit, els vehicles compten amb un isoterm complet i equips de fred modulables que permeten adaptar l’espai segons la temperatura. “Això fa possible que garantim el manteniment de la cadena de fred fins el domicili del client”, afirma Antonio Rueda, director de Logística a Plusfresc.
Aquests equips de fred són també elèctrics i disposen d’una bateria addicional de suport, sensors a les portes per regular els equips de fred quan s’obre la porta, cortines de lames a les portes laterals i un dispositiu de seguiment de rutes i flota.
La companyia vol anar substituint poc a poc la resta de la seva flota amb aquests mateixos vehicles. De fet, recentment han entrat en funcionament també dues furgonetes més de les mateixes característiques, una a Manresa i l’altra a Mollerussa.
Compromís Plusfresc
A principis d’any, la cadena de supermercats Plusfresc va adquirir un camió rígid impulsat per GNL (gas natural liquat), un vehicle que genera una menor petjada de contaminació acústica i mediambiental ja que no emet tant de soroll com els tradicionals, fet que permet disminuir notablement la contaminació acústica a les ciutats. Amb aquesta incorporació, ja són tres els camions d’aquestes característiques que formen part de la flota de la companyia.
Durant els darrers mesos s’hi ha incorporat també una moto 100% elèctrica destinada a fer repartiments a la ciutat de Lleida.
Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 80 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.