Publicado el dia

Plusfresc i Creu Roja sumen forces per ajudar els refugiats ucraïnesos

La cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos col•labora amb l’entitat solidaria amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar les persones d’Ucraïna que han hagut d’abandonar el seu país degut al conflicte bèl·lic
Els donatius es podran fer a totes les botigues Plusfresc fins el pròxim 30 d’abril a partir d’un import mínim d’1 euro

Lleida, 7 d’abril de 2022.- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, participa a la campanya d’ajut als refugiats ucraïnesos impulsada per la Creu Roja de Catalunya i que té com a finalitat recaptar fons per a totes aquelles persones que han hagut d’abandonar el país degut al conflicte bèl·lic.

Així, fins el pròxim dissabte 30 d’abril, tots aquells qui vulguin posar el seu gra de sorra en aquesta campanya, podran fer-ho a partir d’un import mínim d’1 euro en el moment de la seva compra a qualsevol de les 82 botigues Plusfresc.

Els donatius es poden dur a terme també a través dels diversos canals habilitats per Creu Roja: el seu web https://www2.cruzroja.es/-/ayuda-crisis-ucrania, Bizum (al 03282) o trucant al 900 104 971.

El Moviment Internacional de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja presta assistència a les persones afectades per els quasi 8 anys de conflicte a la regió del Donbass. Centenars de milers de persones que viuen a prop de la línia de contacte pateixen sovint interrupcions en l’accés a l’assistència sanitària, aliments, aigua segura, calefacció i electricitat, així com també a serveis educatius, socials i a les oportunitats de medis de vida.

L’escalada de tensió i les violacions contínues dels alto al foc suposen una amenaça per a la vida de les persones. Davant d’aquesta situació, es fa necessària una acció urgent per a proporcionar serveis, atendre a la població i reduir l’impacte humanitari d’aquesta crisi. Mitjançant aquesta crida, Creu Roja recolza les accions del Moviment a la regió, així com l’assistència a les persones d’origen ucraïnès en situació de vulnerabilitat que arriben a Catalunya i a l’estat Espanyol.

Compromesos amb l’entorn

La solidaritat i el compromís amb l’entorn és un dels principals pilars de Plusfresc, que al llarg dels seus més de 90 anys de vida s’ha sumat i ha impulsat iniciatives dirigides a millorar la qualitat de vida de les persones que, pel motiu que sigui, es troben en situació de necessitat. Sumant-se a la campanya de Creu Roja Catalunya, Plusfresc consolida la seva aposta per la responsabilitat social i dona un pas més en el seu objectiu d’estar al costat dels més vulnerables.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 82 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.