Publicado el dia

Plusfresc recapta 20.000 quilos d’aliments i 7.000 euros en donatius pel Banc d’Aliments de Lleida

Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, va recollir 20.000 quilos d’aliments i 7.000 euros en donatius econòmics els passats dies 10 i 11 de juny durant el seu recapte d’estiu solidari, els quals aniran destinats al Banc d’Aliments de Lleida.

Recapte d'aliments Plusfresc

Lleida, 30 de juny de 2022- Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, va recollir 20.000 quilos d’aliments i 7.000 euros en donatius econòmics els passats dies 10 i 11 de juny durant el seu recapte d’estiu solidari, els quals aniran destinats al Banc d’Aliments de Lleida. Sota el lema “Aliments per Lleida, la fam no fa vacances”, aquesta desena edició, impulsada per Plusfresc en col·laboració amb l’entitat solidaria, va tenir lloc a tots els seus supermercats de Lleida i comarques.

El recapte, celebrat després de dos anys d’aturada per la covid-19, va mantenir l’opció de fer un donatiu  diners perquè el Banc dels Aliments pogués adquirir els productes que més necessita i que tingués menys estoc. Entre els articles que es demanaven en aquesta ocasió i que es van aconseguir recaptar gràcies a la col·laboració dels voluntaris i voluntàries i de la població que va voler participar-hi destaquen l’oli, la farina, el sucre, les conserves de peix, la llet, els cereals, les llegums en conserva i els aliments infantils, a més de bolquers i articles d’higiene personal.

Rafel Oncins, director de Responsabilitat Corporativa de Plusfresc, afirma que “en moments com l’actual, en què s’ha produït un encariment de la vida, és fonamental estar al costat dels que més ho necessiten. Per això, des de Plusfresc impulsem iniciatives que, com aquesta, contribueixen a que els més vulnerables puguin tenir accés a menjar i productes de primera necessitat”.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 84 establiments ubicats a Lleida, Barcelona, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.