Sunka

“La vida diària pot ser diferent”

L’any 2001 vam inaugurar SUNKA, un nou concepte de supermercat que vol aportar noves solucions a les preocupacions i neguits de la vida quotidiana. Es tracta de l’únic supermercat del grup amb aquesta imatge.

SUNKA, expressió japonesa que vol dir “pren-te un temps per a tu, que vas molt atrafegat”, és un nou concepte de supermercat que parteix del reconeixement que avui hi ha noves maneres i estils de viure. Està dirigit, de manera especial, a aquelles persones que disposen de poc temps i que alhora han d’assumir moltes i diverses responsabilitats, com ara la casa, la família o la feina. Entrar a SUNKA suposa desaccelerar-se, malgrat haver de fer la compra i haver de resoldre els problemes ordinaris. En un entorn innovador i molt agradable es poden solucionar qüestions que fins ara exigien anar a llocs diferents (com ara revelar fotos digitals, deixar la roba a la tintoreria, arreglar la roba o anar al sabater). L’assortiment de la botiga, al igual que la resta de supermercats Plusfresc, posa molt d’èmfasi ens els productes frescos i en un ampli assortiment de productes envasats.

SUNKA també disposa d’un espai per gaudir d’una estona d’esbarjo amb els nens i d’una zona de descans al primer pis. En resum, i tal com estableix l’eslògan, a SUNKA “la vida diària pot ser diferent”. I l’obligació de “fer la compra” esdevé una oportunitat per desconnectar l’estrès del dia a dia. L’establiment està situat al carrer Bisbe Ruano, 12 de Lleida i té una superfície de 945m2.