Publicado el dia

Plusfresc inaugura la seva sisena botiga a Barcelona

Lleida, 25/05/2022-  Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, amplia la seva presència a Barcelona amb l’obertura de la seva sisena botiga a la ciutat. Situada al carrer Muntaner, 177, el nou local compta amb 675 m2 de superfície de venda i ha suposat la creació de 18 llocs de treball.   “Es […]

Nou Plusfresc a Barcelona, al carrer Muntaner

Lleida, 25/05/2022-  Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, amplia la seva presència a Barcelona amb l’obertura de la seva sisena botiga a la ciutat. Situada al carrer Muntaner, 177, el nou local compta amb 675 m2 de superfície de venda i ha suposat la creació de 18 llocs de treball.  

“Es tracta d’una fita molt important per nosaltres ja que ens acosta una mica més a un territori que és molt estratègic per Plusfresc. Han passat 8 anys des que vam obrir el nostre primer local a la ciutat i, des de llavors, estem treballant per ampliar la nostra presència a Barcelona i posar a l’abast dels barcelonins i les barcelonines el model de compra en el que creiem i que ens caracteritza: la venda d’un producte fresc i de proximitat com a sinònims de producte de qualitat i un tracte proper i excel·lent envers els nostres clients per tal que se sentin com a casa a les nostres botigues”, explica Francisco González, director general de Plusfresc.

El nou establiment compta amb una secció de peixateria on es pot trobar una àmplia diversitat de peix fresc de llotja pescat al mar mediterrani i cantàbric, a més d’un forn de peix especialment pensat perquè els clients puguin endur-se a casa el producte ja preparat per al seu consum. Amb aquesta iniciativa, que poc a poc estan instaurant a la resta de les seves botigues, Plusfresc materialitza el seu compromís d’oferir una experiència de compra diferencial i totalment enfocada al client. “Volem facilitar-los el procés de compra amb serveis diferencials que redueixin i fins i tot eliminin el temps que han de dedicar a cuinar a casa”, assegura González.

Més enllà de la peixateria, a la botiga també s’hi poden trobar les seccions habituals que s’ofereixen a gran part dels supermercats Plusfresc. Així, l’establiment disposa d’un ampli assortiment de fruites i verdures fresques i de producció local i una secció de xarcuteria i carnisseria on està disponible la seva gama 100% criat a Lleida. Es tracta d’un distintiu per la vedella, el porc, el xai, el conill i altres elaborats amb el que Plusfresc potencia el seu compromís amb els ramaders de les comarques lleidatanes ja que, com bé indica el seu nom, es tracta de carn que prové de bestiar criat 100% a Lleida.

A aquestes seccions també se suma una fleca- amb pa de forner i pa fet diàriament a la botiga-, un celler on els consumidors poden trobar un variat catàleg de vins i caves de diferents D.O, i una secció d’alimentació envasada on destaquen productes de proximitat, a més de productes de drogueria i d’higiene personal. A més, amb l’objectiu de facilitar la compra als seus clients, el nou supermercat també disposa del servei Clica&recull, que permet comprar de manera virtual i passar-ho a recollir després per la botiga ubicada a Via Augusta, 188.

Amb l’obertura de la nova botiga Plusfresc del carrer Muntaner, la companyia té en total 6 establiments a la ciutat de Barcelona. Els altres supermercats Plusfresc es poden trobar a: Via   

Augusta, 188; Comte Borrell, 308; Teodora Lamadrid, 21-23; Nicaragua, 128-138 i París, 44.

 

Sobre SUPSA Supermercats Pujol

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 84 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.