El nostre blog

Publicado el dia

Campanya solidària #SomLaPeraLlimonera: ajuda comprant 2 peres x 1€

Des de 2014, a Plusfresc tenim el compromís d’oferir només peres de proximitat per tal de donar suport als nostres productors locals. Aquesta setmana tenim el plaer de dónar un pas de col·laboració més de la mà de la Coordinadora d’ONGD i altres Moviments Solidaris de Lleida amb la campanya solidària #SomLaPeraLlimonera.

Del 12 fins al 30 de setembre, a diversos supermercats Plusfresc pots col·laborar amb la Coordi i les accions de justícia social que promou comprant dues peres a 1 euro i aquesta quantitat serà íntegrament destinada a aquesta organització.

Des d’aquest dimecres, quan al Plusfresc vegis aquest cartell, estaràs a punt de fer grans coses #AmbLaCoordi, una entitat que s’encarrega de gestionar l’acció conjunta entre moltes organitzacions no governamentals per tal de coordinar les tasques de cooperació, de restabliment de la pau i de lluita pel compliment dels drets humans als pobles més empobrits del planeta.

I és que si la vida et dóna llimones, pots fer llimonada, però si la vida et dóna peres… Pots ser la pera llimonera! És tan senzill com comprar 2 peres a 1 euro i estaràs contribuint a fer possible la tasca de la Coordi.

On pots comprar les peres llimoneres?
La campanya #SomLaPeraLlimonera arriba a 14 establiments Plusfresc de Lleida, Mollerussa i Alpicat:

LLEIDA

Ciutat Elisis (Camí de Picos 6)

Pi i Margall (Pi i Margall 32)

Blondel (Blondel 96)

Porqueres II Clot (Av. Alcalde Porqueres 44)

Templers (Templers 13)

Boleda (Cristòfol de Boleda 10-12)

Baró Maials (Baró de Maials 31-33)

Sunka Ruano (Martin Ruano 13)

Nova Balàfia (Baró de Maials 107-113)

Plaça Europa (Alcalde Porqueres 51)

Ciutat Campus (Av Barcelona 65-69)

ALPICAT

Alpicat (c. Lleida 100)

 

MOLLERUSSA

Mollerussa (Av. de la Pau 27)

Mollerussa (Ferrer i Busquets 11)