El nostre blog

Publicado el dia

Torrades de raïm caramel·litzat amb mató

Avui et portem unes torrades d’aperitiu ideals pels sopars de pica-pica. Són molt senzilles de fer, pots tenir els elements prèviament preparats, es munten en un moment i són una autèntica delícia!

Les hem elaborat amb raïm negre, que en caramel·litzar encara queda més dolç i es converteix en una menja d’allò més llaminera. La combinació amb el gust suau del mató, el toc aromàtic de la farigola i el punt refrescant de la pell de llimona és realment explosiva. Segur que si les fas, et demanaran la recepta!

No dubtis a preparar-les i a explicar-nos com t’han quedat!

Ingredients:

  • Raïm negre
  • Mel
  • Una barra de pa
  • Mató
  • Oli
  • Farigola fresca
  • Sal
  • Pebre
  • Pell de llimona

Preparació:

  1. Posa els grans de raïm en una safata de forn amb oli, mel, sal, pebre i farigola.
  2. Enforna a 180º durant uns 20 minuts.
  3. Torra el pa.
  4. Posa una mica de mató per damunt, el raïm caramel·litzat amb el suc que ha deixat anar, una mica de farigola fresca i llimona ratllada.

​Esperem que gaudeixis d’aquesta recepta de torrades de raïm!

I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et pot interessar aquest article per aprendre a cuinar uns  muffins de mongeta vermella i xocolata.