El nostre blog

Publicado el dia

Projecte Empresa Saludable

Diumenge 5 de maig es va celebrar la “Matinal del benestar”, una iniciativa dins del “Projecte Empresa Saludable” on els col·laboradors de Plusfresc i els seus familiars van poder participar en diferents activitats que busquen l’equilibri entre cos i ment – ioga, caminada conscient i un taller sensorial – i en una masterclass d’esquena sana on se’ls van donar consells per cuidar la seva salut corporal en l’entorn laboral.  

El “Projecte Empresa Saludable”, impulsat per Plusfresc, busca millorar el benestar laboral, físic i emocional dels seus treballadors i treballadores a través de tres eixos: la millora de l’entorn físic fent-lo més còmode, la promoció dels hàbits saludables i la cura de la salut emocional equilibrant la càrrega de treball i el clima laboral i contribuint a la conciliació familiar.  

La iniciativa es basa en la creació de tres comissions que, formades per voluntaris i voluntàries, seran les encarregades de recollir idees per millorar el benestar de la plantilla. Les mesures que surtin d’aquests grups – que es reuneixen cada 15 dies – seran valorades i gestionades per Montse Sentís, especialitzada en psicologia organitzacional, que treballarà perquè les propostes s’acabin implementant.  

L’objectiu de Plusfresc és fer partícips a tots els seus col·laboradors d’aquesta iniciativa, siguin quines siguin les seves tasques diàries. Per això, i amb la voluntat d’implicar a tota la seva plantilla, la companyia ha iniciat el seu projecte posant a disposició de tots els treballadors/es la figura d’una metgessa que els podrà atendre a les oficines centrals dos dies a la setmana.  

“El Projecte Empresa Saludable és un projecte viu i dinàmic; una iniciativa que arriba per quedar-se i que cada cop anirà englobant més activitats, totes elles pensades per assegurar el benestar de la nostra plantilla”, afirma Ismael Bertran, responsable de Recursos Humans. En aquest sentit, els col·laboradors de Plusfresc han pogut participar ja en algunes iniciatives puntuals, com la Cursa de Templers, la Jornada esportiva solidària organitzada el 17 de març per donar suport a la Trailwalker i la mateixa Trailwalker – on va participar amb tres equips -. La següent cita serà el 9 de juny, quan la companyia, de manera conjunta amb l’Associació Aurora, celebrarà una Jornada de Descoberta i Neteja del Bosc de la Marquesa (Tarragona), una activitat destinada a promoure els hàbits saludables, la solidaritat i la cura del medi ambient.   

Si t’ha interessat aquest article, potser també ho farà aquest altre sobre alimentació i esport.