El nostre blog

Publicado el dia

Pasta de full amb fruits vermells

Et portem una recepta d’última hora per aquestes festes… però és tan bona i fàcil de fer, i queda tan vistosa, que segur que t’entren ganes de preparar-la: pasta de full amb fruits vermells!

Ens la cuina la nostra amiga Dolors Mateu, que et dona tots els seus trucs perquè et quedi tan bé com a ella. És una recepta molt fàcil i ràpida de preparar i no necessites massa ingredients, els pots trobar fàcilment a les nostres botigues. Qualsevol celebració especial d’aquests dies que venen, és un bon moment per fer-la!

No dubtis a preparar-la i a explicar-nos com t’ha quedat!

​Ingredients:

  • 1 làmina de pasta de full
  • 6-8 cullerades de melmelada de poma
  • Melmelada d’albercoc
  • Nabius
  • 10-12 maduixes
  • Fulles de menta

Preparació:

  1. Talla la pasta de full a rectangles petits i marca les vores amb un ganivet.
  2. Punxa-la amb una forquilla i posa-la al forn a 180º uns 10 minuts fins que estigui daurada.
  3. Cobreix l’interior amb melmelada de poma.
  4. Decora amb els fruits vermells i pinta-ho amb melmelada d’albercoc desfeta prèviament al microones.
  5. Decora amb fulles de menta.

​ Esperem que gaudeixis d’aquesta pasta de full amb fruits vermells!

I si t’animes a fer aquesta recepta, recorda que trobaràs tots els productes a les nostres botigues i a la nostra web de compra.

També et pot interessar aquest article per aprendre a cuinar un rellom de porc amb salsa de foie.