Publicado el dia

Plusfresc aposta per Barcelona amb l’obertura de la seva quarta botiga a la ciutat

El nou establiment, situat al carrer Paris, 44, té una superfície de venda de 1100m² i compta amb 25 treballadors

La companyia va obrir el passat mes de juliol una altra botiga a la capital catalana, situada al carrer Comte Borrell. La inauguració d’aquests dos establiments consolida l’aposta de la cadena per la capital catalana, on en tres mesos ha duplicat la seva presència


Lleida, 24/10/2019 – SUPSA, la cadena de supermercats líder en productes frescos a les comarques lleidatanes, ha consolidat la seva aposta per Barcelona amb l’obertura aquest matí de la seva quarta botiga a la capital catalana. Situada al carrer Paris, 44, el nou Plusfresc compta amb una superfície de venda de 1100m² i una plantilla de 25 treballadors. Aquesta inauguració arriba només tres mesos després de la posada en marxa d’un altre establiment de la companyia al carrer Comte Borrell, duplicant així la presència de la cadena a la ciutat.
La botiga del carrer Paris segueix la filosofia de la companyia i, per tant, s’ha adaptat a la nova imatge que des de fa uns anys impera en tots els comerços Plusfresc. Sota el lema El súper que t’estima, el centre reafirma el compromís de l’empresa amb la seva fórmula habitual, basada en un servei i experiència de compra excel·lent i l’oferta de productes frescos i de proximitat. En aquest sentit, el nou establiment ofereix un ampli assortiment de fruites i verdures fresques on hi destaca l’amplia varietat de productes de producció local.
Pel que fa a la secció de peixateria, al nou establiment s’hi pot trobar una gran diversitat de peix fresc de la llotja. El centre disposa d’un forn que fa possible cuinar gratuïtament tant el peix com el marisc i que, d’aquesta forma, el client se’l pugui endur a casa preparat per menjar. A més, hi ha una secció de sushi fet directament a la botiga.
A la carnisseria també està molt present la filosofia Plusfresc. La companyia va llençar ara fa tres anys la marca 100% criat a Lleida, un distintiu per la vedella, el pollastre, el porc, el xai, el conill i elaborats amb el que reforça el seu compromís amb els ramaders de Lleida. Tal i com el seu nom indica, la carn 100% criat a Lleida s’obté a partir de bestiar criat en granges de la província i que són alimentats amb fórmules creades específicament per aquest tipus d’animals.
El nou Plusfresc compta també amb una secció d’alimentació envasada, destacant els productes locals i de proximitat, drogueria, higiene corporal i fleca, que ofereix pa de forner, pa fet diàriament al mateix establiment, pans especials i una màquina per poder tallar-los al gust de cada client.
A més, la botiga compta amb un Celler on s’hi pot trobar un ampli assortiment de vins de diferents DO, amb personal especialitzat per poder assessorar i un espai per fer cates que es duran a terme de manera periòdica.
Serveis especials
En línia amb el seu objectiu de proporcionar la millor experiència de compra, el nou Plusfresc del carrer Paris de Barcelona compta a l’entrada amb un espai de descans – amb sofàs i una taula alta amb tamborets per poder treballar amb l’ordinador i carregar el mòbil -. Els clients tenen també la possibilitat de comprar el menjar a la botiga i menjar-se’l a la zona de descans, on disposen d’un microones per poder escalfar. A més, i amb l’objectiu de facilitar la compra a tots aquells que portin pocs productes, el nou establiment ofereix el servei Plusràpid, amb caixes de self check out i pàrking per clients.
Compromís amb la sostenibilitat
Un dels principals trets característics de Plusfresc és la seva preocupació pel medi ambient i el seu entorn més pròxim, quelcom molt present també en la nova botiga de la capital catalana. Així, en línia amb la decisió presa per la companyia aquest passat estiu, el nou establiment no disposa de bosses de plàstic, que han estat substituïdes per d’altres reutilitzables com la ràfia, el niló i altres fabricades amb materials més respectuosos, com el paper, bosses compostables i caixes de cartró. En aquest sentit, els clients poden portar els seus tupper de casa per comprar a les seccions de carn i peix.
A més, tal i com passa a la resta de centres Plusfresc, la companyia dona a entitats socials tots aquells productes que tenen una data de caducitat pròxima però que encara són aptes pel seu consum.
Ofertes especials per a tots els perfils
Plusfresc disposa de serveis especials per poder cobrir l’ampli ventall de clients que compren a les seves botigues. El nou establiment de Barcelona no és una excepció. Així, inclou el repartiment a domicili per als majors de 65 anys -amb un servei especial de repartiment gratuït a partir dels 35 euros i per a compres inferiors a 3 euros de cost- i targeta Plusfresc amb avantatges per a famílies nombroses -retorn del 3% de la compra en xecs Plusfresc sempre que la compra trimestral superi els 400 euros-. També es disposa del servei de compra online per a tots els clients i repartiment a domicili.
La botiga del carrer Paris és el quart establiment de Plusfresc a Barcelona. Els altres tres estan situats a Via Augusta, 188, Teodora Lamadrid, 21 i Comte Borrell, 308.
Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 75 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1300 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.