Actualitat Plusfresc

Publicado el dia

Plusfresc participa en un projecte europeu per millorar la informació al consumidor

Plusfresc, supermercats líder en productes frescos a les comarques lleidatanes, participa en el projecte europeu FI-Space (Future Internet-Space), una iniciativa de Recerca i Desenvolupament dins el 7è Programa Marc de la Unió Europea.

El projecte es proposa desenvolupar aplicacions informàtiques per millorar la informació i comunicació entre els diferents actors de la cadena alimentària, des dels productors fins als consumidors, passant pels transportistes, autoritats i distribuïdors.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc signa un conveni de col·laboració amb La Salle de Mollerussa

Els alumnes de diversos cicles formatius de grau superior de La Salle de Mollerussa podran fer el curs vinent pràctiques a Supsa Supermercats Pujol SL.

El director del centre educatiu, Esteban Miguélez i el Director de Responsabilitat Social Empresarial, Rafel Oncins, han rubricat el conveni que entrarà en vigor a partir del proper mes de setembre.

Les pràctiques formen part del currículum de la formació en cicles formatius i duren, aproximadament, 4 mesos on, durant 4 hores diàries de dilluns a divendres, els alumnes apliquen els continguts apresos al centre però sobretot aprenen noves coses.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc col·labora amb el programa de TV Igual que jo de Canal Català La Mañana TV.

Plusfresc col·labora amb el programa de TV “Igual que jo” de Canal Català La Manyana TV.

Un espai dirigit a persones amb qualsevol tipus de discapacitat o en risc d’exclusió social. Aquest programa ha aconseguit ser pioner a Lleida en quant a producció (realitzat en format de micromecenatge). Dins del programa col·laboren diferents associacions , entitats, empreses i ara també un total de 14 ajuntaments.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc col·labora amb les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa

El regidor de Medi Ambient i Horta, Josep Barberà, juntament amb el director de Turisme de Lleida, Joan Baigol, ha presentat aquest matí unes noves jornades gastronòmiques, on les maduixes de Lleida seran les protagonistes.

L’objectiu principal de les jornades és potenciar la gastronomia de Lleida mitjançant la utilització de productes que diferencien a la ciutat de la resta, com és el cas de les maduixes. El projecte s’ha impulsat per Turisme de Lleida amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient, Supermercats Plusfresc i Hortivalls i es farà de l’11 al 19 de maig.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc col·labora amb la 1ª Cursa Rotària d’Orientació al Turó de la Seu Vella.

Plusfresc col·labora amb la primera cursa d’orientació de Lleida, organitzada entre d’altres pel Rotary Club de Lleida

El Rotary Club, te com a missió promoure la cultura per mitja de l’esport i ho va fer conjuntament amb d’altres organitzacions, com el Consorci del Turó de la Seu vella, que va aportar el marc i l’entorn.

La prova tindrà lloc a tota l’àrea que engloba el Barri Antic de la ciutat, inclòs el turó de la Seu Vella, encara que els llocs exactes per on passarà no es coneixen, ja que els participants els hauran d’anar descobrint al llarg del recorregut.

Llegir més

Publicado el dia

Plusfresc col·laborarà amb la venda del llibre “Alimentación sana para la esclerosis múltiple”

Plusfresc aprofitant que s’acosta la Diada de Sant Jordi, col·laborarà amb la venda d’un llibre sobre alimentació i Esclerosis Múltiple.

El títol del llibre és “ALIMENTACIÓN SANA PARA LA ESCLEROSIS MÚLTIPLE“, escrit per dos especialistes de l’Hospital Univestiari Donostia-Instituto i avalat per dos doctors referents mundials en el camp de l’Esclerosi Múltiple, Dr. Montalban i Dr. Fernandez.

Llegir més