Publicado el dia

Plusfresc signa un conveni de col·laboració amb La Salle de Mollerussa

Els alumnes de diversos cicles formatius de grau superior de La Salle de Mollerussa podran fer el curs vinent pràctiques a Supsa Supermercats Pujol SL.

El director del centre educatiu, Esteban Miguélez i el Director de Responsabilitat Social Empresarial, Rafel Oncins, han rubricat el conveni que entrarà en vigor a partir del proper mes de setembre.

Les pràctiques formen part del currículum de la formació en cicles formatius i duren, aproximadament, 4 mesos on, durant 4 hores diàries de dilluns a divendres, els alumnes apliquen els continguts apresos al centre però sobretot aprenen noves coses.

Les pràctiques, com reconeixien ambdues parts, són també un bon aparador per als alumnes ja que poden demostrar a les empreses on les realitzen les seves capacitats i, per tant, optar a aconseguir un lloc en l’empresa si hi acaba havent una vacant.
És per això que, com assegura Ismael Montoro, responsable de cicles formatius de La Salle de Mollerussa i també present en la signatura del conveni, és molt important aconseguir col·laboracions com aquestes, és a dir, amb empreses capdavanteres del sector.