El nostre blog

Publicado el dia

Com menjar més fruits secs

Com menjar més fruits secs

Menjar més fruits secs, com llavors de gira-sol, nous, avellanes, cacauets o anacards, és bo per a la salut, ja que són una font important d’àcids grassos insaturats, antioxidants, fibra, proteïnes i molts altres nutrients. Si no saps com introduir-ne més a la teva dieta, et donem algunes idees.

Fruits secs per esmorzar

De bon matí, afegeix-ne al iogurt natural o a la llet amb cereals per donar-li un extra d’energia i agafar forces pel dia que t’espera. També pots untar mantega de cacauet a les torrades o mantegues casolanes fetes amb el teu tipus de fruit sec preferit.

Fruits secs per picar 

Emporta-te’n a la feina per menjar alguna cosa a mig matí o agafa’n un grapat per anar endrapant mentre fas servir l’ordinador o mires la tele. Sense adonar-te’n, ja te’ls hauràs acabat. I si el cos et demana alguna golafreria, menja abans uns quants fruits secs i t’ajudaran a resistir-te a la temptació.

Fruits secs de primer 

Unes nous sempre vestiran més les teves amanides i afegiran un plus de sabor als teus entrants.

Fruits secs de segon

Fes que els teus plats siguin més originals i sans amb un arrebossat a base de fruits secs! I també afegint nous, pinyons, ametlles, etc. a les teves salses i guarnicions.

Com menjar més fruits secs de segon

Fruits secs per postres

A les postres ja sol ser més fàcil trobar-ne, però igualment et deixem algunes receptes que segur que et faran la boca aigua.

Recorda que no és recomanable menjar sempre el mateix, així que intenta incloure diferents tipus de fruits secs a la teva dieta i anar variant sovint.