El nostre blog

Publicado el dia

Pera amb formatge i nous

Dificultat: baixa
Temps de preparació: 10 min
Temps de cocció: 20 min

Plat compatible amb dieta vegetariana, sense gluten, sense ou, baixa en colesterol, baixa en calories, baixa en sal

Informació nutricional
Kcal totals del plat: 259
Hidrats: 105 (41%)
Proteïnes: 27 (10%)
Greixos: 120 (46%)

Ingredients
– 1 pera per ració
– 50 g de formatge fresc, mató, formatge blau o cremós
– 5 g de panses
– 10 g de nous

Per coure les peres
– 1/2 o 1 got de vi blanc o d’aigua amb sucre

Preparació

Peleu la pera sense que perdi la forma; partiu-la per la meitat i traieu-ne el cor amb una cullera o un ganivet.

Escalfeu el vi blanc i afegiu-hi les peres. Poseu-ho a coure uns 20 minuts a foc molt lent.

Retireu la pera, col·loqueu-la en una safata i espereu que es refredi.

Tritureu el formatge juntament amb els trossos de nou i les panses. Col·loqueu la picada dins de cada pera i serviu-ho fred.

Comentaris

A les vitamines i la fibra que aporta la pera s’hi sumen un bon contingut energètic i altres nutrients, ja que aquestes postres incorporen un derivat làctic i els àcids grassos omega-6 de la fruita seca.