El nostre blog

Publicado el dia

Alvocat fins a la sopa! Preparem una crema freda amb el fruit de moda.

L’alvocat és tan bo com sa, per això s’ha posat molt de moda als nostres plats! Queda bé en amanides, assaboreig les torradetes de qualsevol esmorzar i és el rei del pica-pica en forma de guacamole mexicà!

Se t’ocurreix on més el podem posar? Amb aquesta calor et proposem una sopa lleugera ben fresca amb cogombre, meló… I alvocat!

Ingredients que necessitaràs per a dues persones:

  • Mig meló Plusfresc
  • 1 cogombre petit
  • 1 alvocat ben carnós
  • 1 culleradeta d’oli d’oliva
  • Un rajolí de vinagre de poma
  • Una dent d’all
  • Aigua mineral
  • 2 fulles de menta fresca
  • Un xic de sal i un de pebre

Un cop ho tenim tot preparat, ens posem a cuinar!

Traiem la pell i les llavors del meló, retirem la pell del cogombre i pelem i desossem l’alvocat. Renta les fulles de menta fresca, pela l’all i posa tots els ingredients trossejats a la batedora amb una mica d’aigua mineral (no ha de cobrir tots els ingredients). Tritura fins que tot quedi ben integrat i amb textura fina. Quin goig de color i d’olor, veritat?

Pel que fa a la quantitat de sal i vinagre al gust, posa’n la que a tu t’agradi; comença posant poqueta i vés fent proves. Ja la tens llesta? Doncs a la nevera!

Una sopeta fàcil, dolça, gustosa, mooolt refrescant i sense làctics perquè puguis endur-te-la sense mals de cap!

 

Foto portada: www.cumichili.com