Publicado el dia

Uns 45 alumnes de segon de primària de l’escola Joc de la Bola de Lleida aprenen amb Plusfresc les propietats dels fruits de tardor

Els nens i nenes del centre van visitar la botiga que la cadena de supermercats lleidatana té al carrer Cristòfol de Boleda de Lleida. La responsable de la secció de fruita i verdura de Plusfresc, Imma Nuvials, va explicar als més petits les propietats de les fruites de tardor i els va donar pautes per seguir una bona alimentació basada en aquests aliments.

La botiga que Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, té al carrer Cristòfol de Boleda de Lleida ha rebut la visita d’uns 45 alumnes de segon de primària de l’escola Joc de la Bola de Lleida.

Els alumnes van centrar el seu recorregut a la zona de verdura i fruita, on la responsable de la secció Imma Nuvials els va explicar les propietats de les fruites de tardor i els va donar pautes per seguir una bona alimentació basada en aquests aliments.
Aquesta iniciativa s’emmarca en la voluntat de Plusfresc d’impulsar projectes que contribueixin a millorar la informació i el coneixement dels aliments, les seves propietats nutritives, la seva preparació i la seva procedència, tot donant prioritat als productes locals o de proximitat. “Creiem que és la nostra responsabilitat posar el nostre gra de sorra en el procés d’aprenentatge dels més petits, un compromís que mantenim des de fa temps”, afirma Rafel Oncins, responsable de RSE a Plusfresc.
Producte fresc, la seva especialitat
Des de la seva creació ara fa 87 anys, Plusfresc ha apostat pel producte fresc i de proximitat com a un dels trets diferencials de la companyia. En línia amb aquest objectiu, durant la visita Nuvials ha deixat palès també aquest compromís. “El producte fresc és una de les especificitats de la nostra companyia ja que ens permet oferir als nostres clients aquella qualitat de producte que ells es mereixen”.