Publicado el dia

Una vintena d’alumnes del Centre Ilerna visiten Plusfresc per conèixer el seu sistema logístic

Els joves estan estudiant el cicle de Grau Superior d’Administració i Finances. Els responsables de fruita i verdura, peix i carn de la companyia els han explicat el procés pel qual passen els aliments fins que arriben al punt de venda.

Una vintena d’alumnes del Centre Ilerna de Lleida van visitar la setmana passada Plusfresc amb l’objectiu de conèixer el sistema d’aprovisionament, emmagatzematge i logística de la companyia.

Els joves, tots ells estudiants del Grau Superior d’Administració i Finances, van visitar el magatzem de productes de “sec”, on se’ls va explicar el procés pel qual passen els aliments fins a arribar al punt de venda. Els estudiants també van recórrer les plantes de fruita i verdura, carn i peix, a cadascuna de les quals van ser rebuts pel responsable de la secció corresponent.
“Estem encantats de poder contribuir a que els més joves es formin”, afirma Ismael Bertran, responsable de RRHH a Plusfresc. “Que ho facin a les nostres instal·lacions i que puguin veure in situ el funcionament logístic de la nostra companyia és un orgull per nosaltres”, afegeix.
Plusfresc participa des de fa anys en diferents iniciatives vinculades a l’àmbit de l’educació. Entre elles, destaquen les visites dutes a terme per diferents centres escolars a les seves botigues, on els responsables de cada secció expliquen als més petits les propietats nutritives dels aliments i les diferents varietats de productes existents.