Publicado el dia

Plusfresc se suma a la campanya Cava amb Cor de Càrites per ajudar als infants vulnerables

La cadena lleidatana especialista en productes frescos vendrà durant el mes d’octubre en 60 de les seves botigues el Cava amb cor, un cava solidari amb el que es vol contribuir a impulsar projectes per a infants i joves a Catalunya
Es tracta d’una iniciativa solidaria impulsada per la Confraria del cava i que ha estat possible gràcies a la implicació de 21 cavistes catalans

Lleida, 21 d’octubre de 2021 – Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, continua sumant-se a iniciatives que permeten que l’empresa posi el seu gra de sorra en la millora del seu entorn més pròxim, un dels seus principals compromisos des del seu naixement fa ja més de 92 anys.


La companyia vendrà durant tot el mes d’octubre en 60 dels seus establiments el Cava amb Cor, un cava solidari que destinarà part dels seus beneficis a infants vulnerables que Càritas acompanya arreu de Catalunya. En concret, seran 2 euros de cada ampolla els que es donaran a la iniciativa, els quals contribuiran a impulsar beques menjador i projectes socioeducatius per a infants i joves catalans les famílies dels quals passen per una situació de dificultat econòmica.
A Plusfresc sempre intentem sumar-nos a totes aquelles causes que repercuteixin en una millora de la societat. Som conscients que ens trobem en un moment molt complicat per a moltes persones i nosaltres no ens podem mantenir al marge. Hem d’implicar-nos i sumar esforços perquè vegin que no estan sols, més encara quan afecta els més petits”, explica Rafel Oncins, director de RSE a Plusfresc.
Impulsat per la Confraria del Cava, el Cava amb cor és un cava brut reserva que ha estat possible gràcies a la col•laboració de 21 cavistes catalans. Durant el mes d’octubre es podrà adquirir a les botigues Plusfresc a un preu de 7,80 euros.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 81 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.