Publicado el dia

Plusfresc reforma quatre de les seves botigues durant el primer semestre de l’any

Les modificacions, que s’han dut a terme a les botigues de Linyola (Av. Pi i Maragall 1), Juneda (C/ Isidre Gavín 25), Artesa de Segre (Av. Eduard Maluquer 9) i Secà (Av. Llibertat 63), formen part del pla de renovació que la companyia va iniciar l’any 2014. La botiga d’Artesa de Segre ha ampliat en 120 m2 la seva superfície de venda.

Plusfresc, companyia lleidatana especialista en productes frescos, ha continuat amb el procés de renovació dels establiments iniciat l’any 2014 amb la reinauguració, durant els primers sis mesos de l’any, de quatre de les seves botigues de Lleida. L’objectiu d’aquesta estratègia es millorar l’experiència de compra, a la vegada que s’amplia l’espai dedicat a les seccions de producte fresc.

Les reformes, que s’han dut a terme en els locals que la companyia té a Linyola, Juneda, Secà i Artesa de Segre, s’han centrat en la incorporació de la nova imatge de Plusfresc –sota el lema El súper que t’estima-. En aquest darrer cas, a més, s’ha ampliat la superfície de venda de la botiga en 120 m2 i s’ha incorporat la secció de peixateria assistida, que compta amb una gran diversitat de peix fresc de la llotja pescat al mar mediterrani i cantàbric. Aquesta secció disposa també d’un bullidor, gràcies al qual Plusfresc ofereix als seus clients la possibilitat de coure gratuïtament el peix i el marisc, i emportar-se’l a casa llest per menjar.
Com que la pesca durant el cap de setmana està prohibida en aquests indrets, les peixateries de la companyia estan tancades els dilluns, reafirmant el seu compromís d’oferir els aliments més frescos i garantir la millor qualitat.

Procés de renovació i ampliació
Plusfresc va iniciar l’any 2014 un procés de renovació i ampliació amb l’objectiu d’implantar a totes les seves botigues la nova imatge de la companyia. En aquest sentit, l’empresa s’ha centrar en les àrees més demandades i millor valorades pels clients. Així, els productes i seccions que s’han ampliat són les de carnisseria i peixateria, impulsant el producte fresc de la zona i mantenint el compromís d’oferir la màxima qualitat. A més, la companyia segueix apostant per una atenció al client individualitzada i de qualitat, compromís que forma part de Plusfresc des dels seus inicis fa 87 anys.Les modificacions, que s’han dut a terme a les botigues de Linyola (Av. Pi i Maragall 1), Juneda (C/ Isidre Gavín 25), Artesa de Segre (Av. Eduard Maluquer 9) i Secà (Av. Llibertat 63), formen part del pla de renovació que la companyia va iniciar l’any 2014. La botiga d’Artesa de Segre ha ampliat en 120 m2 la seva superfície de venda.