Publicado el dia

Plusfresc, patrocinador principal de la Cursa dels Templers

A través del patrocini esportiu, Plusfresc subratlla el seu compromís amb l’estil de vida actiu i saludable, la promoció dels aliments i productors de proximitat i per la difusió del patrimoni cultural de la ciutat.

Lleida, 01 de març de 2019.- La nova edició de la coneguda Cursa dels Templers que tindrà lloc el proper 3 de març, comptarà com a patrocinador principal amb la cadena de supermercats Plusfresc, que continua amb l’objectiu de potenciar els productors lleidatans i posant en valor el patrimoni cultural, social i gastronòmic al que pertany. És per això que participa en un dels esdeveniments esportius més esperats de la ciutat.

La carrera, que promou l’esport, l’alimentació i la salut, compta també amb curses solidaries infantils (fins a 12 anys) que es celebren el dissabte al matí. Per participar en aquestes proves cal aportar algun aliment als voluntaris del Banc dels Aliments de Lleida. La cursa de 10 km, que es celebra diumenge al matí, té la novetat especial d’una prova de 3 km, pensada per a famílies amb nens i nenes menors de 14 anys i que recorrerà el Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari. Els participants d’aquesta nova ruta travessaran les galeries interiors del parc, on podran copsar la combinació de colors a les parets de les façanes, i també veure reproduccions de l’obra de l’escultor lleidatà Leandre Cristòfol, així com la maqueta de la Lluna cedida per la NASA a la Fundació Joan Oró. Tradició, cultura i esport en un mateix esdeveniment que promet una molt bona edició.
Com a patrocinador principal, Plusfresc no només tindrà presència el dia de la competició, sinó que ja ha començat a col•laborar amb la Cursa dels Templers amb una recollida d’aliments solidària realitzada el passat dissabte 23 de febrer en benefici del Banc dels Aliments de Lleida a 5 botigues de la cadena de supermercats.
A més, Plusfresc repartirà a tots els corredors un lot de productes de proximitat, que inclou oli d’oliva RAJOLI D’OR, barretes energètiques de torró VICENS, mel ALEMANY, fruits secs BORGES, brou ANETO i altres productes. Amb el recolzament de la cursa, Plusfresc demostra el seu compromís en el benestar, la voluntat de promocionar l’activitat física i l’estil de vida saludable.