Publicado el dia

Plusfresc obre una nova botiga a Térmens

El local, inaugurat avui, té una superfície de venda de 225 m² i suposa la creació de 4 llocs de treball
La companyia, que té com a principals compromisos la qualitat de producte i la millor experiència de compra pels seus clients, disposa actualment de 77 establiments a Catalunya i Aragó

Lleida, 15/12/2020 – Plusfresc, cadena de supermercats líder en productes frescos a les comarques lleidatanes, ha inaugurat avui una nova botiga a Térmens, municipi de la comarca de Lleida. Aquest nou establiment, que compta amb 225 m² de superfície de venda, està situat a la Plaça Catalunya, 2, i ha suposat la creació de 4 nous llocs de treball
Estem molt contents d’obrir aquest nou establiment a Térmens. Des de sempre, el nostre objectiu com a companyia ha estat oferir el millor servei, i estem segurs que des d’aquesta localització podrem seguir treballant perquè els nostres clients continuïn trobant en Plusfresc tot allò que necessiten”, explica Francisco González, director general de Plusfresc.

Compromís Plusfresc

La inauguració de la nova botiga de Plusfresc a Térmens reafirma el compromís de la cadena de supermercats amb els seus clients potenciant un cop més els productes frescos i de la terra. Sota el seu lema “El super que t’estima”, ofereix un ampli assortiment de fruites i verdures fresques i de producció local, com en la resta de les seves botigues.

I no només es pot trobar un producte de proximitat en les fruites i verdures; la secció de carnisseria també compta amb la qualitat de la zona de Lleida. En aquest sentit, l’any 2017 Plusfresc va introduir en el mercat la seva gamma 100% criat a Lleida, un distintiu per la vedella, el porc, el xai, el conill i d’altres elaborats amb el que potencia el seu compromís amb els ramaders de la zona. Com bé indica el seu nom, es tracta de carn que ha estat criada 100% a Lleida i que s’obté a partir de bestiar criat en granges de la província. A més, ha estat alimentat amb fórmules creades específicament per aquest tipus d’animals. A la nova botiga de Térmens els clients podran trobar carn amb aquest distintiu en lliure servei per comprar al seu gust.

Aquesta nova botiga també inclou una secció d’alimentació envasada on destaquen productes locals i de proximitat, drogueria, higiene corporal i fleca – amb pa de forner i pa fet diàriament a la botiga -.

Com a la resta d’establiments de la cadena, els nous clients de la botiga de Térmens que ja disposin de la Targeta Plusfresc podran gaudir de diferents avantatges, com disposar de l’APP Plusfresc per gaudir dels vals i descomptes, consultar les campanyes promocionals i comprovar l’afluència a la botiga en els diferents horaris, entre d’altres avantatges.