Publicado el dia

Plusfresc obre una nova botiga a Rosselló

L’establiment té una superfície de venta de 450 m² i suposa la creació de 7 llocs de treball
Properament la botiga s’ampliarà amb una secció de peixateria, que permetrà la incorporació de dos empleats més

Lleida, 12/02/2021 – Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, obre una nova botiga a Rosselló, municipi de la comarca de Lleida. Aquest nou establiment, que compta amb 450m² de superfície de venda, està situat a l’Avinguda Guillem de Rosselló nº 2, i suposa la creació de 7 nous llocs de treball.

La previsió de la companyia és ampliar properament l’establiment amb la incorporació d’una secció de peixateria on els clients podran trobar producte fresc i del Mediterrani. Plusfresc compra directament el peix a la subhasta de ports com Tarragona, Cambrils o Sant Carles de la Ràpita, i també compten amb peix del Cantàbric, entre altres procedències. L’ampliació de la botiga permetrà incorporar a l’equip 2 empleats més.

Des de la seva creació ara fa més de 92 anys, Plusfresc ha apostat pel producte fresc i de proximitat com a un dels trets diferencials de la companyia. La nova botiga incorpora, com la resta dels establiments de l’empresa, aquesta filosofia, oferint als clients un ampli assortiment de fruites i verdures fresques de producció local i carn envasada amb la qualitat de la zona de Lleida. En aquest sentit, Plusfresc ofereix la seva gamma 100% criat a Lleida, un distintiu per la vedella, el porc, el xai, el conill i d’altres elaborats amb el que potencia el seu compromís amb els ramaders de la zona. Com bé indica el seu nom, es tracta de carn que ha estat criada 100% a Lleida i que s’obté a partir de bestiar alimentat amb fórmules creades específicament per ells i criat en granges de la província.

El clients de la nova botiga de Rosselló que disposin de la Targeta Plusfresc o de l’APP Plusfresc, podran gaudir de diferents avantatges, com vals i descomptes, a més de poder donar un cop d’ull a les campanyes promocionals, consultar l’afluència de la botiga en els diferents horaris del dia i dur a terme la compra online. En aquest sentit, l’establiment també ofereix el servei de repartiment a domicili o el de compra per telèfon per a majors de 65 anys i per clients amb una discapacitat igual o superior al 33%.

Una botiga responsable amb el medi ambient

De la mateixa manera que a la resta dels seus establiments, la nova botiga de Rosselló incorpora totes les mesures que la cadena ha estat implantant als seus establiments en els últims anys amb la voluntat de contribuir a preservar el medi ambient. Així, per exemple, el local disposa de bosses fetes exclusivament amb materials reutilitzables, com la ràfia i el niló, i d’altres fabricades amb materials més respectuosos, com el paper, les bosses compostables i les caixes de cartró.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 79 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.