Publicado el dia

Plusfresc obre la seva primera botiga a Arbeca

L’establiment té una superfície de venda de 302m2 i una plantilla de 8 treballadors
El supermercat compta amb una secció de peixateria on ha incorporat un forn de peix que permetrà als clients endur-se a casa el producte preparat pel seu consum

Lleida, 15/10/2021– Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha obert el seu primer establiment al municipi d’Arbeca, a Lleida. La nova botiga, situada al carrer de la Bassa, 25, compta amb una superfície de venda de 302m2 i una plantilla de 8 treballadors.


Com ja és habitual en els supermercats Plusfresc, a la botiga d’Arbeca s’hi pot trobar un ampli assortiment de fruites i verdures fresques i de producció local amb les que la companyia reafirma una vegada més el seu compromís amb el producte de proximitat com a sinònim de producte de qualitat.
El nou establiment compta amb una peixateria assistida des d’on s’ofereix una àmplia diversitat de peix fresc de la llotja pescat al mar mediterrani i cantàbric. A més, en línia amb el seu objectiu de proporcionar als seus clients una experiència de compra excel•lent, Plusfresc ha incorporat en aquesta secció un forn de peix perquè es puguin endur a casa el producte ja preparat pel seu consum.
La nova botiga d’Arbeca també inclou una secció d’alimentació envasada on destaquen productes locals i de proximitat. En aquest sentit, pel que fa a la carn i tal i com passa a la resta dels seus establiments, Plusfresc ofereix la seva gama 100% criat a Lleida. Aquest distintiu permet identificar carn de vedella, de porc, de xai, de conill i d’altres elaborats que prové de bestiar criat en granges de la província de Lleida i alimentat amb fórmules creades específicament per ells.
Més enllà de la fruita, la verdura, la carn i el peix, al nou Plusfresc d’Arbeca s’hi pot trobar també una fleca – amb pa de forner i pa fet diàriament a la botiga- i una secció de productes de drogueria i d’higiene personal. A més, els clients que disposin de la Targeta Plusfresc o de l’App del supermercat es poden beneficiar d’alguns avantatges com vals i descomptes, donar un cop d’ull a les campanyes promocionals i consultar l’afluència de la botiga.
Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 80 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.