Publicado el dia

Plusfresc llança el Xai 100% criat a Lleida i consolida el seu compromís amb el producte de proximitat

Fa dos anys la companyia especialista en productes frescos va presentar la marca 100% criat a Lleida, un distintiu que reforça la seva aposta pel producte de qualitat i de la terra i que fins ara incloïa la vedella, el pollastre i el porc.

A partir de pautes estrictes pel que fa a la tipologia i benestar del bestiar, entre les que s’inclou l’engreix en granges de la província i fórmules específiques d’alimentació, la companyia obté un producte d’una qualitat organolèptica diferenciada.


Lleida, 21 de març de 2018-. Plusfresc, companyia lleidatana especialista en productes frescos, ha llançat el Xai 100% criat a Lleida, una nova incorporació que consolida el seu compromís amb el producte de qualitat i de proximitat. L’empresa va llançar fa dos anys el distintiu 100% criat a Lleida, del qual en formaven part fins ara la vedella, el pollastre, el porc i alguns elaborats.
“El llançament del xai és un pas més del camí que vam començar ara fa dos anys i que ens permet continuar apostant per allò que forma la base del nostre negoci, el producte local i de qualitat. El nostre objectiu és i ha estat sempre proporcionar als nostres clients el millor producte, quelcom que aconseguim a través d’una confiança plena en els nostres ramaders i amb un tractament del bestiar específic i òptim”, explica Oscar Vilanova, responsable del departament de Carns de Plusfresc.
Tal i com el seu nom indica, la carn de Xai 100% criat a Lleida s’obté a partir de bestiar engreixat en granges de la província de Lleida, situades sobretot a pobles de la vora de Juneda i Anglesola. ”Comptem amb bestiar majoritàriament jove de races seleccionades, preferentment de la raça ripollesa, la qual cosa ens permet obtenir una carn molt més tendra, gustosa i amb un alt contingut en vitamines”, diu Vilanova.
A això contribueix també el fet de seguir unes pautes molt estrictes pel que fa a l’engreix i al tractament del bestiar, evitant l’ús d’additius i substàncies artificials. En aquest sentit, l’alimentació és 100% vegetal, basada sobretot en el blat, la civada, la soja i el blat de moro.
Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 73 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1000 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.