Publicado el dia

Plusfresc informa als seus clients del millor moment per anar a comprar

La companyia lleidatana especialista en productes frescos ha inclòs a la seva pàgina web corporativa un gràfic d’ocupació horària per a cadascuna de les seves botigues

Lleida. Abril de 2020.– Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha habilitat a la seva pàgina web corporativa i a l’APP Plusfresc una funció amb la que permetrà als seus clients consultar quin és el millor moment per realitzar les seves compres segons el nivell d’afluència a cada botiga.

Es tracta d’una mesura molt útil que podran fer servir en aquests moments, en plena alerta sanitària, i en el futur. Ara contribuirà a mantenir les distàncies recomanades per les autoritats per evitar possibles contagis de la Covid-19 i, després, els permetrà evitar esperes innecessàries per possibles cues”, explica Francisco González, director general de Plusfresc.

Per tal de poder saber el nivell d’afluència de cada botiga, el client ha de seleccionar l’establiment que més l’interessi de la totalitat del llistat. “Li apareixerà un gràfic amb el grau d’ocupació del local per hores, obtingut a partir de la mitjana de persones que van comprar a Plusfresc la setmana anterior en aquesta mateixa localització”, afirma González. Les barres de color verd són les que es troben per sota la mitjana, és a dir, quan la botiga està menys plena, mentre que les de color blau corresponen als moments del dia en que hi ha més clients.

L’habilitació d’aquest nou servei se suma a les diverses mesures que Plusfresc està adoptant aquests dies amb l’objectiu d’oferir el millor tracte als seus clients davant aquesta situació d’alerta. Extremar les mesures higièniques i de seguretat als seus establiments, retallar els horaris d’atenció al públic per facilitar el descans dels seus treballadors, incrementar el personal de repartiment a domicili i la posada en marxa d’un servei d’atenció telefònica per atendre les comandes dels majors de 65 anys a Lleida, són altres de les iniciatives impulsades per la companyia durant el darrer mes.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 75 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1300 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.