Publicado el dia

Plusfresc inaugura una nova botiga a Balaguer

La cadena de supermercats lleidatana ha tancat l’establiment del carrer Urgell i s’ha traslladat a un local més gran, de 1.300m2, situat al número 31-33 del mateix carrer
A les habituals seccions de fruita i verdura, carn, i peix amb forn, se sumen en aquest nou espai els tallers de pernil i formatges i un pàrquing amb 50 places

Lleida, 30/07/2021 – Plusfresc, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, va inaugurar ahir un nou establiment a Balaguer. La companyia ha tancat la botiga que tenia al carrer Urgell i s’ha traslladat a un nou local, situat al número 31-33 del mateix carrer. L’obertura d’aquest nou espai, amb una superfície de venda de 1.300m2, ha suposat la creació de 10 nous llocs de treball – en total hi ha 26 treballadors a la botiga .

Com a la resta de les seves botigues, el nou Plusfresc de Balaguer ofereix un ampli assortiment de fruites i verdures fresques i de producció local, el que constitueix una reafirmació del seu compromís amb el producte fresc i de proximitat com a sinònims de producte de qualitat. En aquest sentit, el nou local compta també amb una secció de carnisseria amb la qualitat de la zona de Lleida. La companyia comercialitza en aquest espai la seva gamma 100% criat a Lleida, un distintiu per la vedella, el porc, el xai, el conill i d’altres elaborats amb el que potencia el seu compromís amb els ramaders del territori. Com bé indica el seu nom, es tracta de carn que ha estat criada 100% a Lleida i que s’obté a partir de bestiar alimentat amb fórmules creades específicament per ells i criat en granges de la província.

La nova botiga de Plusfresc incorpora també una peixateria assistida, que compta amb una gran diversitat de peix fresc de la llotja pescat al mar mediterrani i cantàbric. Aquesta secció disposa d’un forn de peix, gràcies al qual la companyia ofereix gratuïtament als seus clients la possibilitat de coure el peix i el marisc que vulguin i endur-se’l preparat per menjar.
El producte diferencial: clau del nou espai
A les seccions habituals de frescos presents a la botiga, Plusfresc hi ha afegit zones reservades a noves famílies de producte. En aquest sentit, a la nova botiga de Balaguer s’hi pot trobar el Taller del pernil, tallat a mà pel personal de l’establiment, i el taller de formatges, amb diverses varietats de formatges locals, d’importació i artesanals. A més, el forn, amb pans especials acabats de fer, compta també amb una màquina de tall.

El nou local disposa també d’un Celler amb una àmplia selecció de vins, tant d’importació com de la terra, i on hi treballen dues assessores per aconsellar i solucionar els dubtes que puguin tenir els clients. La companyia ha instal•lat en aquesta zona una tablet a través de la qual es pot buscar productes, ampliar informació i demanar l’ajuda d’aquestes assessores.

El nostre objectiu és que quan els nostres clients entrin a la botiga, se sentin com a casa; que vegin que tenim tot allò que necessiten i, el que és més important: que poden confiar que el producte que trobin al nostre local és de la millor qualitat”, explica Francisco González, director general de Plusfresc, que afegeix: “Amb aquesta obertura, donem un pas més en el nostre objectiu d’estar al costat dels nostres clients en un moment com la compra diària, que és rutinari i que constitueix una part més de la seva vida quotidiana”.

Una compra més còmode i agradable
Els clients de la nova botiga de Balaguer que disposin de la Targeta Plusfresc i de l’APP Plusfresc, podran gaudir de diferents avantatges, com vals i descomptes, a més de poder donar un cop d’ull a les campanyes promocionals i consultar l’afluència de la botiga en els diferents horaris del dia. També podran dur a terme la compra online. En aquest sentit, l’establiment també ofereix el servei de repartiment a domicili o el de compra per telèfon per a majors de 65 anys i per clients amb una discapacitat igual o superior al 33%.
El nou Plusfresc incorpora també un pàrquing amb un total de 50 places disponibles pels clients de la companyia.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 80 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.