Publicado el dia

Plusfresc inaugura la seva segona botiga a Barcelona

El supermercat, que compta amb una superfície de venda de 650 m2, està situat al carrer Teodora Lamadrid, 21-23. La nova obertura forma part d’un procés d’expansió i renovació dels establiments de la companyia iniciat a principis de l’any passat

SUPSA, cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos, ha inaugurat aquest matí la seva segona botiga a Barcelona. El nou establiment, situat al carrer Teodora Lamadrid, 21-23, compta amb 650 m2 de superfície de venda i ha suposat la creació d’un total de 23 nous llocs de treball.

Durant l’acte de presentació, Francisco González, director general de Plusfresc, ha afirmat que “amb aquesta nova obertura reafirmem la nostra voluntat d’oferir als nostres clients el millor servei i experiència de compra, un compromís que recollim en el nostre lema, El Súper que t’estima, que, com no podia ser d’altra manera, estarà molt present també en aquesta nova botiga”.
La inauguració d’aquest segon establiment Plusfresc a la capital catalana forma part del procés d’expansió i renovació que la companyia va iniciar a principis de l’any passat en tots els seus punts de venda. “Volem que aquesta nova botiga sigui també un supermercat amable, és a dir, un indret acollidor on els nostres clients se sentin com a casa”, ha aclarit Francisco González.

Productes frescos i de la terra

Tal i com han afirmat els responsables de Plusfresc durant la inauguració d’aquest matí, la companyia aposta pel producte fresc i de la terra com a base del seu negoci. Així, la nova botiga oferirà un ampli assortiment de fruites i verdures fresques comprades directament als productors locals i a les cooperatives. Segons Francisco González, “aquesta estratègia ens permet garantir la qualitat del producte que venem i reduir, al mateix temps, el transport i l’impacte que aquest pot tenir sobre el medi ambient”.

De la mateixa manera que amb la fruita i la verdura, Plusfresc posa a disposició dels seus clients una gran varietat de peix fresc de la llotja pescat al mar mediterrani i cantàbric. A més, el nou supermercat de Barcelona comptarà amb una secció assistida de carn, alimentació envasada, drogueria, higiene corporal i fleca, on es vendrà pa de forner fet diàriament al mateix establiment.