Publicado el dia

Plusfresc impulsa una campanya de recapte d’aliments pel Banc d’Aliments de Lleida

Divendres 7 i dissabte 8 de juny, voluntaris i voluntàries de la companyia lleidatana especialista en productes frescos van recollir aliments amb motiu de la celebració de la campanya Aliments per Lleida.

És la sisena vegada que la companyia posa en marxa aquesta iniciativa, que es va desenvolupar en botigues de les comarques lleidatanes

Lleida, 11 de juny de 2019.- La cadena de supermercats lleidatana especialista en productes frescos Plusfresc va posar en marxa per sisè any consecutiu Aliments per Lleida, una campanya de recapte d’aliments en benefici del Banc d’Aliments de Lleida. La iniciativa, que va tenir lloc divendres 7 i dissabte 8 de juny, es va desenvolupar en botigues de la companyia de les comarques lleidatanes.

Van ser voluntaris i voluntàries de diverses associacions els encarregats d’animar als clients a col·laborar en la campanya i de recollir els aliments, posant-los en caixes per després fer-los arribar ells mateixos a la ONG. En aquelles botigues on no hi havia voluntaris, els participants van poder dipositar els productes en caixes del Banc dels Aliments i van ser els responsables de Plusfresc els que els les faran arribar.

Des de Plusfresc intentem posar sempre el nostre gra de sorra per contribuir a millorar la situació de totes aquelles persones que es troben en una situació de vulnerabilitat”, va afirmar Rafel Oncins, responsable de RSE a Plusfresc. “Sabem que comptem amb la col·laboració dels nostres clients, que sempre s’impliquen en qualsevol iniciativa que ajudi a aconseguir aquest objectiu”, afegeix.

Entre els productes reclamats aquest any pel Banc dels Aliments destaquen la llet líquida, l’oli, la xocolata, les conserves vegetals, de peix i de carn, la farina, el sucre, el cacau soluble i els aliments infantils.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 73 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1300 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.