Publicado el dia

Plusfresc dona suport al Banc d’Aliments de Lleida impulsant una nova campanya de recollida

Divendres 12 i dissabte 13 de juny, voluntaris i voluntàries del Banc dels Aliments informaran als clients i els animaran a participar a la campanya de recaptació

Lleida, 11 de juny de 2020.- Plusfresc, cadena de supermercats especialista en productes frescos, participa un any més al recapte d’aliments organitzat pel Banc d’Aliments de Lleida, que tindrà lloc divendres 12 i dissabte 13 de juny a les seves botigues lleidatanes. L’entitat ha experimentat un augment en les sol•licituds d’ajuda degut a la crisi financera que ha portat la Covid-19.

Els voluntaris i les voluntàries que col•laboraran en la iniciativa informaran els clients que entrin a la botiga i els animaran a participar. Entre els aliments sol•licitats en aquest recapte es troben les conserves vegetals, de peix i de carn, la llet líquida, l’oli, la farina, el sucre, la xocolata, el cacau soluble i els aliments infantils.
Sempre ens hem volgut sumar a les iniciatives del Banc dels Aliments. Aquest any, aquesta col•laboració és més necessària que mai ja que, degut a la crisi derivada de la propagació de la Covid-19, s’ha incrementat el número de persones en situació vulnerable. Des de Plusfresc, posarem el nostre de gra de sorra per contribuir a la millora d’aquestes situacions”, afirma Rafel Oncins, responsable de RSE a Plusfresc.

Recapte a Barcelona amb l’Associació Acció Social Santa Agnès
A més del recapte en benefici del Banc d’Aliments de Lleida, el mateix divendres 12 de juny Plusfresc col•laborarà amb el recapte de l’Associació Acció Social Santa Agnès, de la Parròquia Santa Agnès. Ho farà a Barcelona des de dues de les botigues que té la companyia a la capital catalana. Es tracta dels supermercats situats als carrers Teodora Lamadrid i París, on es recolliran aliments per sumar esforços amb l’associació parroquial.

Sobre SUPSA Supermercats Pujol
SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 75 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1500 col•laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.